Da li se sećate napoznatijeg estradnog frizera? Evo kako danas izgleda Miki Panjković i čime se bavi (FOTO)

od strane | dec 10, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Miki Panjković je bio često viđeno lice na malim ekranima, a onda se povukao u medijsku ilegalu. Evo kako izgleda danas.

Miki Panjković, najpoznatiji estradni frizer radio je sa mnogim damama našeg estradnog neba. Karijeru je započeo davne 1982. godine, bio je prvi začetnik nadogradnje kose, osvajao je mnogobrojne nagrade, a imao je i svoju akademiju za frizere.

Foto: Printscreen You Tube

 

Miki je upisao pravni fakultet sa željom da se bavi advokaturom, međutim ljubav prema stilizovanju kose je preinačila. Bio je često viđeno lice malih ekrana, a žene su ludele za njim. Danas je vrlo aktivan na društvenim mrežama, a nova pasija su mu putovanja, te svoje pratioce često obraduje fotkama iz raznih zemalja koje posećuje, a mnogi kažu da i dalje dobro izgleda.

Mikijev posao je nasledio njegov sin koji je sve više poznat javnosti, a pored frizerskog posla on je i jutjuber.

U jednoj od emisija „Amidži šoua“, pre izvesnog vremena, gost je bio upravo Voja Panjković, gde je otkrio u kakvom je odnosu sa ocem:

– Zapravo ima malo stvari koje me nerviraju, trudimo se, slušamo se. Ja sam dosta lenj, pa me on gazi da radim neke stvari, to je dobro, ali mene to tada nervira. To je dobra stvar, ali samo mene to nervira.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs