ČUVENI JAPANAC IZ „TESNE KOŽE“ O NASLEDNIKU PAVLU MENSURU! IRFAN: Sin je mnogo bolji glumac od mene!

od strane | apr 3, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Jedan od bardova našeg glumišta, kojeg pamtimo po ulozi Japanca iz hit komedije „Tesna koža“ (1982), ima samo reči hvale za naslednika, kojeg dobio u braku sa Srnom Lango.

U njegovim godinama nisam ništa znao o glumi. O meni su u novinama počeli da pišu da sam talentovan glumac tek kada sam imao blizu 40 godina. U mojoj klasi su bili mnogo talentovaniji od mene… Tokom studija ništa nisam znao, ni gde mi je ruka, ni gde mi je noga, sve sam morao da učim. Sa Pavlom nije takav slučaj, on već sada pokazuje koliko je bolji od mene. Ako nastavi ovim putem, napraviće dobru karijeru – kaže Irfan za Informer i dodaje da je plakao kada je gledao najnoviji sinovljev film „Usekovanje“, u kojem glumi problematičnog momka:

Sin je ušao u sobu dok sam gledao njegov film i zatekao me je kako ridam-Irfan Mensur

– Ušao je u sobu dok sam gledao taj film i zatekao me je kako ridam. Nisam mogao da verujem koliko je dobar. Ponosan sam jer sam iza sebe ostavio trag u našoj kinematografiji, a sada je došlo njegovo vreme.

Informer

 

Irfan kaže da ne savetuje sina o glumi, već prepušta njemu da sam izgradi svoj stil.

Nas dvojica o glumi ne razgovaramo. To je naš dogovor. Sam pronalazi svoj put, mi smo ortaci. Obožavam ga jer je još kao mali govorio da će se baviti ovim poslom. To je bilo veoma hrabro jer je naša profesija neizvestan posao – priča Mensur i dodaje da je njegov sin odbio rad u inostranstvu:

Printscreen You Tube

 

Pre dve godine je dobio ponudu da četiri meseca snima jedan projekat u inostranstvu. Trebalo je pre toga nekoliko meseci da uči njihov jezik, a ponuđena mu je i odlična svota novca za naše uslove. Došao je kod mene i rekao mi da neće prihvatiti. Pitao sam ga zbog čega. Odgovorio mi je: „To može da me odvoji od društva, navika i školovanja. Mislim da mi je ovde dobro i da mogu dosta da postignem.“- kazao je Irfan.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama




Opširnije

Izvor: Informer.rs