CRNA NOĆ U BEOGRADU! Devojka nestala u talasima pod Brankovim mostom, na Dunavu potraga za tri osobe

od strane | mar 19, 2023 | Vesti | 0 Komentara

Ilustracija, Foto: Tanjug

Čovek koji obezbeđuje lift za bicikle na Brankovom mostu sinoć je oko 22.30 minuta prijavio policiji da je video devojku kako se davi u Savi.

Rečna policija odmah je pokrenula potragu i od noćas traga, najverovatnije za telom devojke.

Osim potrage na Dunavu za trojicom muškaraca koji su upali u vodu kad im se prevrnuo čamac kojim su išli ka Dunavu, rečna policija traga i na Savi kao i u priobalju obeju reka.

Telo devojke zasad nije pronađeno, a čovek koji obezbeđuje lift kaže da nije video trenutak kad je skočila u reku pa se ne zna da li je tamo možda i slučajno upala a struja ju povukla ka sredini.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama






Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Opširnije

Izvor: Informer.rs