Čerka ubila majku jer joj je oduzela mobilni telefon! Policajci zatekli stravičnu scenu

od strane | apr 1, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Tinejdžerka u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji optužena je da je, nakon što joj je oduzet mobilni telefon, majku ubila sa više uboda nožem.

Pripadnici policije iz lokalne stanice u Vilks-Baru u Pensilvaniji pozvani su u petak popodne da intervenišu po dojavi da jedna žena ne pokazuje znakove života, prenosi Newsweek.

Po dolasku na mesto zločina policajci su zatekli ženu sa više ubodnih rana u predelu vrata i leđa, i mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Na licu mesta je pronađen i 11-godišnjak sa povredama na leđima nanetim nožem, koje, međutim, nisu bile opasne po život, kao i 13-godišnja ćerka ubijene žene, koja je optužena za ubistvo.

Devojčica je, prema rečima policajaca, na licu mesta priznala da je ubila majku nakon svađe tokom koje joj je oduzet ajfon.

Devojčica je, kako su naveli policajci, delovala izbezumljeno i žalila je zbog toga što je učinila.

Izbori 2024

Izbori 2024

Skupština Srbije: Pauza u radu Kolegijuma do 15.30 časova!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić odredila je pauzu u radu današnjeg Kolegijuma, na kojem učestvuju šefovi poslaničkih grupa u parlamentu, a o kojem se razgovara o primeni daljih preporuka Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR). Nastavak Kolegijuma zakazan je za 15.30.

Izbori 2024

Blažić: Kurs nove Vlade se neće menjati, imaćemo politiku kontinuiteta!

Marko Blažić iz Centra za društvenu stabilnost izjavio je danas da se kurs nove Vlade neće menjati, već da će se nastaviti politika kontinuiteta koja je vođena u ranijem periodu, kako ekonomskog prosperiteta i unutrašnje politike, tako i spoljne politike pre svega očuvanja Kosova i Metohije i jačanja kapaciteta Srbije na spoljnopolitičkom planu.

Opširnije

Izvor: Informer.rs