Bivša rijaliti učesnica prolazi kroz pakao: Nakon što se Radi kancer vratio, lekari su joj saopštili goru vest

od strane | mar 31, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić, obolela je od karcinoma dojke i bila je u teškom stanju, a sada je otkrila kako lekari sumnjaju da ima nešto na plućima.

Rada Vasić se proslavila u rijalitiju, a njene replike su postale hit na društvenim mrežama. Nakon završetka rijalitija, Radi su otkrili rak dojke, a sada se bivša rijaliti učesnica oglasila.

Rada se putem TikTok lajva požalila kako su joj lekari rekli da misle da ima nešto na plućima i da se ne oseća dobro.

– Nije dobro, ne osećam se dobro stvarno. To što sam imala na dojci se istopilo skroz od terapija, ali sada lekari kažu da imam nešto na plućima, neke ciste. Idem sutra da mi vade uzorak, da ispitaju – rekla je ona.

Foto: Printscreen/Tiktok

 

Rada je zatim navela da se danima ne oseća dobro i da je cela modra i da su joj doktori rekli da čak i nokti mogu da joj otpadnu.

– Modri su mi prsti, rekli su mi da mogu da mi otpadnu nokti. Modra sam i po vratu. Nije dobro, ništa mi nije jasno da se posle silnih terapija ne osećam dobro – požalila se.

Podsetimo, Rada je već jednom operisana od raka dojke, a onda se povukla iz javnosti. Međutim, pre dva meseca je napravila TikTok profil i tamo otkrila kako joj se kancer vratio. Tada je i počela sa hemioterapijama, zbog čega joj je kosa potpuno opala.

sledeća vest

Opširnije

Izvor: Informer.rs