Alarm! Zelenski će ovo uraditi!? Rusija čeka, opasni potezi iz očaja kreću! „Kao ranjena zver…“

od strane | mar 28, 2024 | Vesti | 0 Komentara

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski će iz očajanja, zbog kolapsa svog režima, preduzeti opasne korake, izjavio je bivši savetnik Pentagona Daglas Mekgregor u intervjuu Jutjub kanalu „Redakted“.

Zelenski i njegov režim može da se uporedi sa smrtno ranjenom zveri koja umire. Na kraju će se boriti do poslednjeg umesto da se preda i da pregovara – rekao je on.

Prema rečima Mekgregora, ukrajinski političar je, zbog toga što nema rešenje na bojnom polju, spreman da preduzme očajnički opasne korake kako bi se na neki način suprotstavio Rusiji.

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu je ranije izjavio da su od početka godine Oružane snage Ukrajine izgubile više od 71 hiljadu ljudi i 11 hiljada jedinica tehnike. Gubici ukrajinske vojske su skoro tri puta veći nego u istom periodu prošle godine, dodao je ruski ministar. Istakao je da vojska nastavlja da potiskuje neprijatelja sa položaja i ne dozvoljava mu da se učvrsti na novim linijama.
 

sledeća vest

TV

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

JOŠ TV VESTIOpširnije

Izvor: Informer.rs