Živjela 12 godina u celibatu: Bože, zašto me niko ne čeka?

od strane | okt 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Nakon vjerskog iskustva koje je iskusila tokom putovanja u Indiju, gdje je upoznala hrišćanku koja ju je „prosvijetlila“, Džuliet Erera (37) iz Australije je obećala sama sebi da će se suzdržavati od seksa, te je tako završila u celibatu koji je trajao 12 godina.

„To se promijenilo kad sam upoznala tu ženu, hrišćanku. Molila se za mene i doživjela sam lijepo iskustvo s Bogom. Tako je započelo moje vjersko putovanje. Odlučila sam prestati uzimati droge i piti, suzdržavati se od polnih odnosa i potpuno promijeniti svoj karakter“ ispričala je Džuliet koja je postala poznata javnosti nakon pojavljivanja u australijskoj varijanti reality šou programa „Neženja“.

Priznala je da joj mnogi momci nisu vjerovali da živi bez seksa. 

„Kad bih momcima rekla da ništa od seksa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe pitati: ‘O Bože, zašto me niko ne čeka? Nisam li dovoljno dobra?’. Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, 10 godina celibata“ prisjetila se.

Kako je vrijeme odmicalo, njoj su se pronalazak momka i vođenje ljubavi ponovo počeli naveliko motati po glavi. Partnera je pronašla, ali se zabrinula hoće li seks nakon 12 godina suzdržavanja biti bolan.

„Imala sam osjećaj kao da sam djevica. Konačno imam momka i aktivna sam, ali trebalo se naviknuti na seks nakon toliko godina. I dalje se osjećam kao djevojka koja je tek počela to raditi. Morala sam tražiti lekcije od prijatelja i gledati sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna s nekim biti gola“ rekla je Erera.

Još je dodala: 

„Gledala sam prijateljice koje su snimale kako se to radi, pokrete; pa sam i ja tako vježbala na podu“ dodala je Džuliet, a prenosi „The Sun„.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.

Opširnije