Žene Zodijaka koje su prave kradljivice momaka

od strane | nov 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Žene Zodijaka koje kradu momke ne razmišljaju o prijateljstvima, osećanjima drugih i slomljenim srcima. U ljubavi i u ratu je sve dozvoljeno ako njih pitate.

Pojedine žene prosto vole mušku pažnju, neke od njih traže pravog muškarca, ali kada uoče nekoga, one moraju da ga imaju bez obzira na sve. Neretko su ove žene naši prijateljice. To ne znači da ne treba da se družite sa njima, ali bi bolje bilo da ih držite podalje od momka.

Žene Zodijaka koje kradu momke

Blizanci

Žene Blizanci uspešno maskiraju emocije i voli mušku pažnju. Ukoliko poznaje i vas, to će biti veoma izazovna, ali uzbudljiva igra za nju. Ukoliko niste ljubomorni tip koji će praviti drame ili scene, ona će naći pravu laž da poremeti vašu vezu. I ako joj to pođe za rukom, onda će početi da se otvara dotičnom.

Žene Zodijaka koje kradu momke: Vaga

Vage su često visoko moralne, ali kada je neka ovakva situacija u pitanju, umeju da ga zanemare. Kao prijatelj, sigurno će pohvaliti tvoj ukus za momke jer se on dopada i njoj. Međutim, to ne mora uvek da bude slučaj. Ako je Vaga ispunjena na ljubavnom planu, sve će biti u redu, ali ako je usamljena…Pokušajte da nađete nekog drugog za nju.

Vodolija

Vodolije su takođe žene Zodijaka koje kradu momke. One se neće potruditi oko svakoga, ali ako vaš momak baš ima “ono nešto”, možda bi trebalo da pripazite. Ako vam daje neverovatne zakletve kako bi vas ubedila da ona nije upletena ni u šta, onda bi možda trebalo da posumnjate. Naročito, ako dobaci neke fraze kao što je na primer: “Svi smo mi slobodni ljudi, zar ne? ”

Ribe

One su veoma dobri prijatelji, ali i tajni ljubavnici. Njoj je stalo do vas i ona će se sigurno i žrtvovati, ali ako klikne sa tvojim momkom, neće joj biti problem da vas skine sa spiska važnih osoba. Ako primetite da ona ima čista osećanja prema vašem čoveku, onda sve postaje igra. Ipak, ona je toliko tiha da vi sigurno nećete ništa primetiti.

Prostock-Studio/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate

Opširnije