ŽENA GA VARALA SA NAJBOLJIM DRUGOM

od strane | nov 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Darko Filipović o životu, karijeri i razvodu od supruge Jasmine.

Izvor: Instagram/jassfilipovic/printscreen

U svim domaćim medijima prije nekoliko mjeseci odjeknula je vijest da se pjevač Darko Filipović razveo nakon 12 godina braka.

Pjevač i njegova supruga Jasmina odlučili su da stave tačku na svoj brak, a nakon priča da mu je pronašla „sumnjive poruke“ u telefonu, Darko se oglasio i ispričao da ga je supruga varala sa njegovim dugogodišnjim prijateljem. Pjevač se nakon svega povukao iz javnosti, a svojoj karijeri se maksimalno posvetio.

Sletio je iz Pariza na aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu i za medije se kratko dotakao i razvoda od Jasmine.

„Muzika mi nije lijek, nemam šta da kažem niti želim da pričam o privatnom životu, to je za mene završena priča, idemo dalje. Možda sam otvoren za nove ljubavi“, zaključio je on, a potom se osvrnuo na svoj nastup.

„Ja sam sad najumorniji, dva dana nisam spavao, tačnije samo pet i po sati. To je jako teško, ja kad ne spavam ne mogu ni da pjevam. Pjevao sam na proslavi 18. rođendana, bilo je stvarno fenomenalno. To su divni ljudi kod kojih pjevam nekoliko puta već, proveli smo se ludo, žao mi je što nisam mogao da ostanem duže, morao sam da se vratim zbog obaveza. Bude i bakšiša, nekad manje, nekad više“, rekao je Darko.

Pogledajte fotke sa bivšom:

 BONUS VIDEO:


Pogledajte

00:13

Gazdina čerka ‘razbacala’ se na koncertu Željka Joksimovića

Izvor: instagram/srculence___

Izvor: instagram/srculence___

Opširnije