Željko i Krstan vrište od sreće: Bogdana i Veljko na moru otkrili da se ljubav uvećava FOTO

od strane | jul 27, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Letovanje Veljka i Bogdane ispunjeno je osmesima i ljubavlju

Veljko i Bogdana Ražnatović ove dane kad je u našoj zemlji promenljivo vreme te se događaju oluje koje nisu zapamćene u novijoj istoriji koriste da uživaju na primorju sa dečicom.

Pročitajte: Veljko i Bogdana ne žive sjajno – Evo šta se zapravo krije iza velikih zidina luksuzne vile u Titelu FOTO

Sin Cece Ražnatović sa suprugom i sinovima boravi u u porodičnoj vili na Kipru, u Aja Napi, jednom od najlepših mesta u grčkom delu ostrva. Dok trogodišnji Željko i njegov mlađi brat Krstan uživaju u igrama na plaži, pod budnim okom lepe mame, Veljko osvaja vrhove litica sa kojih pogled puca na otvoreno more.

Pročitajte: Veljko Ražnatović u problemima – Bogdana saznala za njegovu vezu sa pevačicom, godinama im je dolazila u kuću

Društvo im prave prijatelji, sa kojima posećuju lokalne barove pod vedrim nebom pune veselog sveta, voze se gliserom ili kolima kroz grad, a Veljko ne zapostavlja ni treninge, iako je zvanično na odmoru.

Pročitajte: Svađa Cece i Danijele zbog najmlađeg unuka – Raskol u familiji slomio Bogdanu FOTO

Na fotografijama koje uspešni bokser objavljuje na Instagramu možemo da vidimo razne lepe scene: Kipar je neodoljiv u ovo doba godine, Krstan je porastao i presladak je, ali teško je reći na koga liči, a letovanje Veljka i Bogdane protiče tako što razmenjuju nežnosti kad god ugrabe slobodnu priliku, odnosno kada nađu mesto da se malo osame, kao što je jedna klupa na vrhu rta Greko.

Pročitajte: Bolovi su nepodnošljivi – Bogdana nakon porođaja ne može na noge, svi su uz nju, Veljko zanemeo od šoka

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images

Pročitajte i…

Opširnije