Vikend horoskop za 2. i 3. septembar: Venera konačno kreće direktno

od strane | sep 2, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Vikend horoskop za 2. i 3. septembar najavljuje malo lepše i lakše vreme jer Venera, planeta ljubavi, konačno prelazi u direktan hod. Svima će nam svanuti kad je ljubav u pitanju.

Vikend horoskop za 2. i 3. septembar: Šta nam nebo sprema

Ovan

Sa emocionalnim Mesecom i isceljujućim Hironom u Ovnu, spremni ste da se oslobodite blokada. Ali prvo se pozabavite svojim osećanjima. Iako tvrdite da se plašite neuspeha, možda se zapravo plašite uspeha. Nije neuobičajeno. Sa svakom pobedom dolaze nove odgovornosti, a to može biti zastrašujuće. Poslednjih šest nedelja, zaljubljena Venera bila je retrogradna u Lavu, praveći haos na ljubavnom planu. Možda se i bivši vratio. Sada se stvari konačno raščišćavaju.

Bik

Opraštanje vam može izgledati kao nemoguća misija, ali u subotu možete videti posledice zadržavanja ljutnje i toksičan uticaj koji bes ima na vaš život. Pustite to, čak i ako se osoba na koju ste ljuti nije izvinila. Možda nisu bili u stanju da ispune očekivanja koja ste postavili. Ako ništa drugo, vreme je da prestanete da razmišljate o sukobu i da skrenete pažnju na drugo teme. Vaša vladarka Venera konačno kreće napred, pa će i vama laknuti. Na svim poljima.

Blizanci

Jedna trula jabuka može da pokvari bure. Ali pre nego što ovu osobu izbacite iz svoje posade, saznajte uzrok njenog neuobičajenog ponašanja. Možda se oseća omalovaženo ili zanemareno. Budite saosećajni, ali jasno dajte do znanja da pasivno-agresivne ludorije moraju prestati ako želi da bude deo vašeg života. Venera konačno kreće retogradno, a to znači mnogo bolji odnos s braćom, sestrama i bliskim saradnicima.

Vikend horoskop za 2. i 3. septembar: Rak

Srce uz srce sa ključnom figurom u vašem životu moglo bi da prođe iznenađujuće dobro ove subote, posebno ako ste osetili skrivenu konkurenciju. Ali ovaj razgovor je najbolje voditi na neutralnom terenu. Odlučite se za opušteno okruženje i poslasticu za ručak ili pauzu za kafu. Pazite: Možda ćete morati da ponudite prvu maslinovu grančicu da zalečite pukotinu. Ako osetite da klijent ili vaš šef nije u potpunosti zadovoljan, nemojte čekati da ulože žalbu. Saznajte šta biste mogli da uradite drugačije da poboljšate svoj rad. Bolje je znati sada dok imate priliku da to popravite.

Lav

Obavezno negde idite za vikend ili pozovite prijatelja, rođaka kojeg dugo niste čuli i videli. Baš to je to ono što će vam najbolje napuniti baterije ovog vikenda. Pitanje koga stvarno želite za partnera i šta očekujete od ljubavnog odnosa počeće da se razrešava u nedelju kada Venera krene direktno. Niste bili u najboljem izdanju dok je Venera išla retrogradno, a možda ste postali i preterano samokritični. Ali sad dolazi vreme za promenu stila i nove početke na polju ljubavi.

Devica

Konjukcija Meseca i Hirona u vašoj erotskoj osmoj kući, pišu recept za seksualno isceljenje. Prvi korak: Usporite! Teško je opustiti se u seksu ako su vam i um telo preumorni od posla i svakodnevnog jurcanja. Priuštite sebi neki dobar spa tretman ili relaks masažu. Burne emocije konačno će se smiriti u nedelju kada Venera krene direktno. Obično niste melodramatični, ali poslednjih nekoliko nedelja mogli ste od bilo koga da napravite zvezdu sapunice.

Vaga

Subotnji spoj emocionalnog Meseca i isceljujućeg Hirona pomaže vam da ublažite napetost s nekim koga volite. Veza je neko vreme bila van ravnoteže, pa preispitajte svoja očekivanja i zahteve. Saradnje dobijaju još jedno korisno kosmičko pojačanje u nedelju. Tad vaš harmonizujuća vladarka, Venera, završava šestonedeljni retrogradni put kroz Lava i vašu jedanaestu kuću timskog rada. Od 22. jula bilo je teško znati ko je na vašoj strani. Bliski saradnici su se možda pretvorili u neprijatelje, a postizanje konsenzusa o bilo čemu je možda bila nemoguća misija. Sad se sve to menja nabolje.

Škorpija

Dok se Mesec i isceljujući Hiron sinhronizuju u vašoj wellness zoni u subotu, prestanite da ignorišete taj mali bol ili skokove i padove vaše energije. Vaše telo može jednostavno biti van ravnoteže i potrebno mu je fino podešavanje od strane profesionalaca. Veza između uma i tela je stvarna, Škorpije. Promenite svoje misli da biste se oslobodili stresa. U nedelju, magla koja je prekrivala vaše velike ciljeve počinje da se diže. Kako Venera nastavlja da se kreće napred ove nedelje, biće vam lakše da razlikujete šumu od drveća. Parovi će konačno povratiti harmoniju, a usamljeni će napokon shvatiti šta žele.

Strelac

Tražite ljubav na nemogućem mestu? U subotu se suočite sa svojom (neverovatno ljudskom) sklonošću da budete uvučeni u dramu. Intenzitet nepredvidive privlačnosti može biti uzbudljiv… u početku. Ali onda sledi krah koji neizbežno sledi. Nemojte ulagati sve svoje vreme u odnose koji nemaju budućnost. A ako vam novi prijatelji ne uzvraćaju kako ste se nadali, uložite svoju energiju u traženje novih ljudi — onih koji imaju vremena za vas! Na sreću, Venera nastavlja s direktnim kretanjem, dajući vašim startap poduhvatima nalet pozitivne energije.

Jarac

Ako danas osetite pad energije, nemojte se nalivati kafom. To vam neće pomoći. Ono što vam treba je odmor i potpuno opuštanje. Ovog vikenda pozabavite se ishranom. Prijala bi vam promena jelovnika. Zapišite šta jedete i pratite kako se osećate sat vremena kasnije. Eliminišete sumnjive namirnice iz svoje ishrane, nedelju ili dve, i vidite da li će vam se poboljšati vitalnost. Od 22. jula, zaljubljena Venera je retrogradna u Lavu i vašem kontrolisanom, manipulativnom osmom polju. Sve što ste zabrljali u tom periodu (na ljubavnom planu) sad ćete moći da ispravite.

Vodolija

Ne dobijate ono što želite od drugih ljudi? U subotu, Mesec i isceljujući Hiron se udružuju u vašoj komunikacijskoj kući, osvetljavajući nove načine pristupa situaciji. Ono što govorite — i način na koji to govorite — vraća vam se. Možda ste bili nagli ili previše formalni sa prijateljem, što bi objasnilo hladan odgovor. Vaša nevina greška nije nepopravljiva. U nedelju, ljubavna planeta Venera završava izazovnu šestonedeljnu retrogradnost koja je napravila zbrku u vašoj kući partnerstva. Možda ste se više svađali ili jednostavno niste osećali jaku privlačnost—ili ste shvatili da ste spremni za nešto potpuno drugačije. Ali, stižu lakši i bolji dani.

Ribe

Novac može biti osetljiva tema, Ribe, ali subotnji spoj Meseca i asteroida Hirona “ranjenog iscelitelja” pomaže vam da prevaziđete materijalne brige. Sad je pravo vreme da revidirate svoje troškove i podignete cenu svojih usluga. Čekaju vas kreativna rešenja—i vrlo verovatno povećanje plate ako se založite za sebe. Rezervišite nedelju za misiju čišćenja iznutra. Od 22. jula Venera je retrogradna u vašoj šestoj kući zdravlja. Verovatno ste se suočili s nekim zdravstvenim tegobama, ali i neredom spolja. Sad Venera kreće direktno, pa je vreme za veliko spremanje. Očistite frižider i napunite ga svežom hranom.

Astro i horoskopski sadržaji koja pruža www.lepotaizdravlje.rs ne predstavljaju, ne zamenjuju i ne bi trebalo da se tumače kao finansijski, pravni, medicinski, psihijatrijski, psihološki ili bilo koji drugi tip stručnih saveta o bilo kojoj temi. Ako vam je potreban takav savet, obratite se licenciranom stručnjaku. www.lepotaizdravlje.rs  nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu usled bilo kakvih radnji koje je posetliac sajta preduzeo nakon čitanja astro ili horoskopskog sadržaja.

Oni će učiniti sve za ljubav – a otkriva ih horoskop

Paul Bradbury/gettyimages.co.uk

Opširnije