Veza parova u istom znaku: Evo koje su osuđene na propast

od strane | avg 1, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Veza parova u istom znaku nije toliko česta, ali je moguća. Ipak, određeni znakovi ne mogu da se pronađu zbog prevelikih sličnosti.

Veza parova u istom znaku: Da li su uspešne?

Većina parova u istom znako mogu da opstanu uz velike kompromise i žrtve. Međutim, ove četiri kombinacije parova ne mogu da održe ljubavni odnos na duge staze jer ih prevelika sličnost u tome sprečava. Dok je moguće da početak veze bude u potpunosti savršen, problemi će ubrzo doći. Evo o kojim znakovima je reč.

Ovan sa Ovnom

Kada se prvi put sretnu, privlačnost između dva Ovna je neverovatna. Oba partnera su strastveni, energični, impulsivni što im i inače predstavlja problem u dugoročnim vezama. Pošto su istog karaktera, nesporazumi i svađe su neizbežni jer će sebičnost biti glavni problem.

Blizanci sa Blizancima

Na početku njihovog poznanstva će biti uspostavljena prijatna komunikacija, humor, avanture, a i u krevetu će oboje biti voljni za eksperimentisanje što će zadovoljiti oboje. Zbog komunikativnosti Blizanaca, oni će biti u stanju da satima pričaju o bilo čemu i da im ne dosadi. Međutim, Blizanci su vrlo nestabilne ličnosti i brzo će shvatiti da im je potreban neko ko će ih držati na zemlji.

Veza parova u istom znaku: Lav sa Lavom

Veza među Lavovima je veoma nestabilna zbog njihove vatrene i takmičarske prirode. Imaju sjajnu seksualnu hemiju, ali pošto će oba partnera imati želju da budu  centru pažnje, postojaće stalna borba za dominaciju u vezi.

 Škorpija sa Škorpijom

Ovo nije uobičajena kombinacija, ali ako i dođe do ovakve veze, ona će biti kratkog roka. Od samog početka će imati mnogo nesuglasice jer se neće otvarati jedno drugom. Mogu impulsivno da reaguju i da kažu nešto zbog čega će brzo zažaliti. Osim toga, ovaj znak ne zaboravlja lako, pa nikada neće moći da zaborave i prebole ono što se dogodilo.

Vasyl Dolmatov/GettyImagesPlus

Opširnije