Velika ljubav Jovana Memedovića bila je okidač za razvod: Nju je voleo supruzi iza leđa FOTO

od strane | okt 6, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Pre osam godina razveo se Jovan Memedović pretpostavlja se da je ovo razlog

Do razlaza sa suprugom Marijanom došlo je 2014. godine. Miljenik ženske populacije, Jovan Memedović nikad se konkretno nije oglasio povodom razvoda ali je javnost spekulisala predugo da li je u pitanju treća osoba.

Razveo se Jovan Memedović vest je o kojoj se i danas piše, a pta je zapravo bio razlog?

Razveo se Jovan Memedović u potpunoj tišini

Međutim, bivži supružnici dugo su krili od očiju javnosti svoju intimu, a razveli su se u potpunoj tišini, bez grubih reči. Kako oboje ističu, najvažnije im je bilo u tim trenucima da sačuvaju decu, ćerku Mašu i sina Uroša, od bespotrebnog i dodatnog stresa.

Razveo se Jovan Memedović – Evo šta je bila jabuka razdora

Iako su najčešći problemi, zbog kojih ljudi izlaze iz zajednice, prevara, nedostatak ljubavi ili manjak komunikacije, razumevanja i poštovanja, kod Jovana i Marijane dogodilo se sasvim nešto drugo.

Pročitajte Tatin ponos – Ćerka Jovana Memedovića  treba da bude primer svima

Voditelj i autor emisije “Sasvim prirodno” zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće. Zapravo, najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama, snimajući neverovatne ljude i pojave.

Razveo se Jovan Memedović – Ljubav prema prirodi bila je jača

Kada bi se i vratio posle dugog putovanja, kako je svojevremeno rekao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. Najviše je voleo da svoje slobodno vreme provodi u svojoj vikendici na planini, što je i dan danas tako, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera preneo je svojevremeno Stil.

Jovan za medije nikada nije detaljno govorio o svom privatnom životu, ali, ipak, nije ni krio da mu samački život u divljini prija.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije