Udovica Marinka Rokvića se skinula u kupaći, pa postala glavna tema za ogovaranje FOTO

od strane | avg 10, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Supruga Marinka Rokvića u kupaćem izgleda kao devojka

Slavica Rokvić, supruga prerano preminulog pevača Marinka Rokvića, privlači pažnju otkad je otvorila Instagram profil, a tome ima već nekoliko godina.

Pročitajte Za sebe uvek bira najbolje – Udovica Marinka Rokvića ima novu ljubav, više ne krije koliko je srećna

Instagram

Razlog zbog koga pevačeva udovica ima brojne pratioce su njene veoma inspirativne i edukativne objave, a mnogi tvrde da gospođa Slavica sa njima deli savete zlata vredne. Međutim, Slavičin izgled je takođe nešto što veoma privlači pažnju, naročito žena koje joj neprestano upućuju komplimente.

Pročitajte Lepa Lukić kroz suze otkrila koju su tajnu ona i Marinko Rokvić čuvali godinama

Izgled Slavice Rokvić inspiracija je mnogim damama njenih godina, ali i znatno mlađim budući da se na njenom licu ne vidi da će u oktobru proslaviti 59. rođendan. Da je takođe i u odličnoj formi i da se može pohvaliti besprekornom linijom saznalim smo putem njenog Instagrama gde je objavila fotku sa plaže.

Pročitajte Potres u porodici, udovica Marinka Rokvića nije dobro – Tužne vesti o Slavici stižu direktno iz doma

Instagram

Leđima okrenuta objektivu pozirala je u atraktivnom kupaćem kostimu na pruge i ostavila mnoge bez daha posebno jer su retke prilike da je vidimo u ovakvom izdanju, piše Story. Supruga Marinka Rokvića u kupaćem izgleda zaista besprekorno, a za izgled je pobrala brojne komplimente, naročito zbog toga što je objavila fotografiju bez filtera i fotošopa.

Najnovije na portalu Marie Claire

Pročitajte i…

Opširnije