UBIO ŽENU I ZADAVIO ĆERKICE DA BUDE SA LJUBAVNICOM! Osuđen na doživotnu, ali ROMANSA nije gotova

od strane | sep 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ubio trudnu suprugu i dve ćerke da bi bio sa ljubavnicom, s sada joj piše iz zatvora.

Izvor: Twitter/DailyMirror

Dok u zatvoru služi doživotnu kaznu zbog ubistva trudne supruge i dve ćerke, otac iz Kolorada piše pisma ljubavnici, zbog koje je počinio ove brutalne zločineKristofer Kris Vats osuđen je zbog ubistva supruge Šanan i ćerkica Selest (3) i Bele (4), a zločine počinio je da bi mogao da započne novi život sa ljubavnicomNikol Kesindžer, piše „Dejli mejl“.

Njihova tela bacio je na udaljeno naftno polje u avgustu 2018. godine, a sada služi više doživotnih kazni u zatvoru u Viskonsinu. Tri godine nakon što je Nikol nestala i promenila svoj identitet, ponovo je stupila u kontakt sa ubicom. Vats tvrdi da mu je ljubavnica, pod novim imenom, pisala u zatvoru, a ovo je za medije otkrio njegov cimer Dejvid Karter.

„Rekao mi je kako mu je napisala da želi da razgovara sa njim kako bi rešili neke stvari“, rekao je Karter. Njihova ljubavna afera završila se mesec dana pre nego što je Vats proglašen krivim za ubistvo porodice. Vezu su započeli dok su Krisova supruga i deca bili na odmoru tokom leta.

Family killer Chris Watts ‘back in touch with lover he killed wife and kids for’https://t.co/bACnlmUrH2pic.twitter.com/hmpSQRSgs8

— The Mirror (@DailyMirror)April 1, 2021

Nakon toga Šanan je otišla na kratki poslovni put, a kada se vratila kući 13. avgusta Kristofer je već zadavio ćerke golim rukama. Vats je 2019. rekao da i dalje voli svoju ljubavnicu i da mu ona piše pod novim imenom. „Ne bi trebalo da ima ikakav kontakt sa njom, ali ona nastavlja da mu piše“, rekao je njegov cimer.

Nekoliko nedelja pre nego što je Vats ubio svoju porodicu, Nikol je na internetu pretraživala venčanice, dok je policija u njegovom telefonu pronašla fotografije na kojima je gola.

BONUS VIDEO:


Pogledajte

00:48

Pogledajte kako živi najskuplja ljubavnica na svetu

Izvor: Instagram/yana.orfeeva

Izvor: Instagram/yana.orfeeva

(MONDO)

Opširnije