"UBILI SMO NAŠU LJUBAV" Voditelj otkrio razlog razvoda od 25 godina mlađe supruge: Kad se nešto polomi ne treba ga lepiti!

od strane | nov 15, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Voditelj Zoran Pejić Peja nedavno je operisan, ali u žiži interesovanja bio je i zbog kraha braka sa 25 godina mlađom bivšom suprugom.

On je progovorio o mršavljenju nakon operacije, ali i o detaljima razvoda, kao i o potencijalnom pomerenju sa bivšom partnerkom Draganom.

foto: Damir Dervišagić

– Nisam smršao 25 kilograma, otkad sam se operisao smršao sam 10 kilograma. Sa 105 došao sam na 95. Krenuo sam i u teretanu, tu sam smršao još nekih 3 kilograma.

O rastanku sa Draganom voditelj kaže:

– Ja ne volim u stvari rastanke, ali volim kada s nekim sedneš i izneseš problem, kako da rešimo to… Moja bivša supruga i ja smo se razišli tako što smo seli, popili kafu. Mi smo sami krivi, mi smo ubili našu ljubav. Nismo se razdvajali 24 sata, možeš da zamisliš kako je to bilo – rekao je on kroz osmeh, a na pitanje da li postoji mogućnost da obnove odnos, odgovorio je Peja:

– Ne može da dođe do pomirenja jer smatram da kad se nešto polomi ne treba krpiti. Ono treba gajiti dok se ne polomi, a kad se polomi nema potrebe da lepiš. Hleb ne možeš da zalepiš, papir isto, ostaće oštećenje. Mislim da od pomirenja nema ništa.

foto: ATA Images

Nedavno je njegov sin Jovan na slavlju kod Đanija pred svima odbrusio majci Zlati Petrović, a sada je voditelj dao svoj sud o neprijatnoj situaciji.

Jovan je skromno i fino dete, pošteno dete. On radi na televiziji kao organizator. Dete koje ne voli da se slika, ne voli estradu, ne voli da bude u tom nekom sistemu. On smatra da je moj posao moj, mamin je mamin i mi smo u obavezi da odgovaramo na pitanja. A on nije. Ima devojku sa kojom putuje, uživa. Kiša je bila, on ne voli da pokisne. I jednostavno je tako ispalo. Tako je burno reagovao. Možda ga je devojka, ili neko iznervirao. Inače je jako ljubazan – kaže Peja.

Kurir/Blic

Bonus video:01:30

Zoran Pejić Peja o Predragu Živkoviću Tozovcu

Opširnije