TINEJDŽER SA DVA HICA UBIO BESKUĆNIKA ZATO ŠTO MU JE ZLOSTAVLJAO DJEVOJKU?! Mladić nakon zločina vikao da ne pomažu!

od strane | nov 27, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Prema istražiteljima, motiv pucnjave može biti povezan sa navodnim seksualnim napadom na djevojku tinejdžera četiri mjeseca ranije.

Izvor: Shutterstock/Gorodenkoff

Petnaestogodišnjak Tomas Džejms Niarhos iz Stoua, Pensilvanija, optužen je za ubistvo Džeremaje Vejlona Hokinsa, beskućnika (39), koji je osumnjičen da je silovao njegovu djevojku (16).

Policija je stigla na lice mjesta nešto posle podneva u Potstaunu i zatekla beskućnika sa prostrelnom ranom na glavi. Prema podacima lokalnih medija – Niarhosa su zadržali svjedoci i odmah ga priveli policiji nakon incidenta. Policajci su na licu mjesta pronašli vatreno oružje, za koje su detektivi kasnije utvrdili da je oružje oca dječaka, koji nosi isto ime, Tomasa Niarhosa.

Obraćajući se za tamošnje medije, otac tinejdžera je izrazio potpunu užasnutost zbog incidenta. „Jedini komentar koji imam je da je to bila tragedija i moje molitve idu porodici ubijenog“- rekao je on.

Prema istražiteljima, motiv pucnjave može biti povezan sa navodnim seksualnim napadom na djevojku tinejdžera četiri mjeseca ranije. Raniji policijski zapisi pokazuju da je tinejdžer rekao policajcima u julu da je Hokins navodno silovao njegovu 16-godišnju djevojku.

Policija u Potstaunu je u to vrijeme istraživala navode, ali nije dobila nikakve podatke od djevojčicine porodice, a njena majka je rekla policiji da ne želi da podnese tužbu. Prema intervjuima sa svjedocima i pregledu snimaka nadzora od strane policije, Niarhos je potražio Havkinsa, a njih dvoje su viđeni kako stoje blizu jedno drugom i kako se svađaju.

Uprkos Hokinsovom pokušaju da se odbrani, Niarhos je navodno ispalio jedan hitac u Havkinsovo lice, zbog čega je pao na zemlju.

Tinejdžer je potom navodno ispalio još jedan hitac u Hokinsa prije nego što je ispustio vatreno oružje i otišao, nakon čega su ga zadržali prolaznici. Nakon toga dečko je navodno vikao na prolaznike, koji su pokušali da spasu ubijenog čovjeka.

„On je silovatelj, nemojte ga žaliti… silovao je 15-godišnju djevojčicu, nemojte mu pomoći“ – vikao je navodno mladić.

BONUS VIDEO


Pogledajte

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

Izvor: Kurir teleivizija

Izvor: Kurir teleivizija

Opširnije