Teško je odvojiti pogled od takve lepote: Ćerka Maje Marijane mami uzdahe svojom pojavom FOTO

od strane | sep 11, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ćerka Maje Marijane izrasla u predivnu mladu damu

Maja Marijana je nekada bila jedna od najvećih zvezda novokompanovane muzike i iako se muzikom manje bavi sada, ona je uspela da razvije odličan biznis vezan za dizajniranje nakita.

ATA/IMAGES

Iza nje je buran ljubavni život, a iza braka sa sa voditeljem Željkom Stefanovićem ima ćerku Anđelu, dok je sa Mladenom Šmakićem dobila Milicu.

Iako njene ćerke ne vole da se eksponiraju u javnosti, tu su društvene mreže koje dozvoljavaju ljudima da im zavrire u privatne živote i momente koje dele sa svojim pratiocima.

Mlađa Milica, koja sada ima 21 godinu je prava lepotica i jako liči na mamu.

Pošto je prilično tajanstvena, u opisu profila nije navela čime se bavi, koju školu je završila i šta studira, ali možemo zaključiti da je jedna savremena mlada dama koja uživa u svemu što je tipično za njene godine.

Voli i da pozira, a po slikama bi se reklo da i te kako ima talenta za to. Pravila je mami društvo na nekim javnim događajima, što je za fotografe sigurno bila prava premija – piše Hello.

Pre nekoliko godina pevačica je na svom profilu napisala da je najlepši osećaj na svetu kada ima dobru decu i da je ona beskrajno zahvalna Bogu što joj je dao tu privilegiju da bude majka i da ima dve predivne ćerke.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram, ATA images

Pročitajte i…

Opširnije