Tajna skrivena u moru na Rosama: Komšije otkrivaju istinu o velikoj ljubavi Milene i Gage

od strane | jul 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Komšije Milene Dravić otkrile istinu o njenoj ljubavi sa Gagom Nikolićem

Glumački par Dragan Nikolić i Milena Dravić godinama su imali kuću u Crnoj Gori u Rosama, gde su provodili svako leto, a često su im u goste dolazili i drugi glumci s kojima su bili nerazdvojni. Nažalost, danas više nema ni te kuće, ni Gage, ni Milene, a sada su komšije Milene Dravić otkrile kako su se njih dvoje voleli.

Pročitajte: Milena Dravić – Ne osećam se dobro, imam i ja pravo da budem bolesna

Printscreen RTS/Tv lica

Otkako su preminuli nije se znalo šta se dešava s njihovom nekretninom, ali kako mediji prenose kuća u kojoj su živeli Dragan i Milena prodata je. Komšije Milene Dravić tvrde da je glumački par kupio deo nekretnine od njegovog oca pre mnogo godina, te da je drugi deom odmah do Dragana i Milene kupio glumac Dragan Gagi Jovanović, ali je kasnije, kako kažu, i on svoj deo prodao.

Pročitajte: Milena Dravić otvorila dušu – Glumica otkrila kako joj je bez Gage Nikolića

ATA images

Milena je bila povučenija. Imala je svoje društvo. Nije mnogo komunicirala s meštanima. Recimo, Seka Sablić, Milena i Dragan su se svi zajedno družili. To da ste videli – ovde kraj mora kako je bilo lepo videti glumačke legende kad zasednu. Provodili su vreme zajedno. Dolazili su im i drugi glumci, ali ne sećam im se sada imena. Bokokotorski zaliv je Dragan jako voleo jer je zavučen i imao je mir ovde. Dragan je prodao davno kuću, a i Gagi je prodao svoj deo, pa sad tu žive drugi ljudi – ispričale su komšije Milene Dravić.

Pročitajte: Legende žive večno – Na današnji dan nas je napustio Dragan Nikolić

– Bio sam dečak. Nekih 13, 14 godina sam imao. On je bacao mrežu da peca ribu. Voleo je mnogo Rose. Posle pecanja obavezno je jeo pršut i pio domaće vino tu u jednom restoranu odmah do vode. Sedeo je tako s meštanima, a mi deca smo trčali oko njega. Šetao je sam dugo pored mora, pa se zagleda u talase – prisetile su se komšije Milene Dravić.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ata Images/Printskrin

Pročitajte i…

Opširnije