Svi su očekivali da će posle Emilije naći neku mladu, a evo kako izgleda Bajagina devojka

od strane | sep 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Bajagina devojka izgledom iznenadila javnost

Prošle godine je kao bomba odjeknula vest da su se posle više od tri decenije ljubavi razveli Momčilo Bajagić Bajaga i njegova supruga Emilija.

Ata images

Međutim, ubrzo se saznalo da slavni muzičar i njegova supruga ne žive zajedno od 2019. godine, te da su se razveli sporazumno, bez ružnih reči i svega što ide uz većinu razvoda u Srbiji. No, ni Emilija ni Bajaga nisu želeli da govore za medije na pomenutu temu, tako da niko nije saznao prave razloge njihovog razvoda.

Foto: Ata images

I taman kada se i zaboravilo na njihov razvod, u emisiji „Paparazzo lov“ pojavio se snimak na kome su Bajaga i njegova nova izabranica. A, tvrdilo se da su njih dvoje započeli i zajednički život. No, tada se nije dobro videlo kako izgleda Bajagina devojka, ali sada je njena slika u krupnom planu dospela na društvene mreže.

Twitter

Naime, jedan tviteraš je fotografišući zastavu Srbije slučajno „uhvatio“ muzičara i njegovu izabranicu u romantičnoj vožnji biciklima. Ono što su svi prokomentarisali gledajući fotografiju koja je pred vama da slavni muzičar nije podlegao trendu „šetanja“ mnogo mlađe devojke, naprotiv, našao je izabranicu baš onakvu kakva mu i priliči.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, TWITTER

Opširnije