Svadba Nemanje i Anastasije održaće se uskoro: Ništa neće biti po Cecinoj želji

od strane | avg 24, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Svadba Nemanje i Anastasije neće biti održana u Beogradu

Juče je kao bomba odjeknula vest da su se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj venčali. Oni su se na večnu ljubav zakleli u manastiru Rajinovac nedaleko od srpske prestonice, a venčanju je prisustvovalo desetak ljudi, dok se za veliku svadbu tek spremaju.

Pročitajte Osvanule prve fotografije sa venčanja Anastasije i Nemanje – Mlada kao grčka boginja 

Svadba Nemanje i Anastasije biće održana sledeće godine, ali, kako prenosi Kurir, slavlje neće biti u Srbiji, kako je ranije planirano, već u Španiji.

Iako se očekivalo da će Anastasijina svadba da liči na Veljkovu, te da će se na njoj ispoštovati svi srpski običaji do kojih Ceca i porodica Ražnatović veoma drže, to se ipak neće desiti.

Pročitajte Sve se odigralo u tajnosti – Venčali se Anastasija i Nemanja, fudbaler objavio i zvanični dokaz 

Instagram

Gudelj dugo živi u Španiji, jer igra za „Sevilju“, dok je Anastasija u više navrata pričala koliko je oduševljena tom državom, tako da su rešeni da baš tu okupe drage ljude. Sigurni su da će svi oni koji ih vole sa zadovoljstvom doći da ulepšaju njihov poseban dan. A, podrazumeva se da će srpski reprezentativac svima obezbediti avionski prevoz, kao i hotelski smeštaj od nekoliko dana, tako da će njihovi gosti nesumnjivo uživati.

Pročitajte Nemanjina porodica veoma čudno reagovala na njegovo venčanje – Sestra se prva oglasila 

Instagram

Podsećamo, porodice Ražnatović i Gudelj su veoma pobožne, a Tasa i Nemanja su gorepomenuti manastir izabrali za venčanje jer je Anastasija emotivno vezana za njega. Bivši starešina ovog manastira je Cecin dugogodišnji duhovnik, a folk diva je jednom prilikom i kumovala na slavi Rajinovca, te je njena porodica bila domaćin slave manastira Mala Gospojina.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: GETTY IMAGES, ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije