Stižu novosti iz Sevilje: Nemanja Gudelj porodici i Oliveri saopštava najvažnije vesti o Anastasiji

od strane | sep 4, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Venčanje Anastasije i Nemanje Gudelja navodno će biti organizovano u Španiji krajem decembra i to kada proslavljeni fudbaler ima pauzu.

Pročitajte Olivera je ovde nepoželjna – Anastasija i Gudelj otvorili vrata vile u Sevilji, mesto gde živi ljubav FOTO 

Instagram

Kako su mladenci rešili umesto dve svadbe napraviće jednu, koja će biti neviđeno luksuzna. Na nju će biti pozvano 50 ljudi. Od toga sa Anastasijine strane porodica Ražnatović u koju spadaju njena majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim Veljko i Bogdana i Anastasijinih sedam-osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Gudelj zove svoju porodicu i saigrače iz kluba.

Svadbeno veselje navodno biće održano u jednom od najluksuznijih hotela u Sevilji čija je sala već zakupljena za kraj decenibra piše SCANDAL!.

Pročitajte Nemanjina porodica veoma čudno reagovala na njegovo venčanje – Sestra se prva oglasila 

Instagram

– Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avion i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smeštaja u hotelu u kome će biti svadbeno veselje i organizovano. Naravno, u to nisu uračunati Ražnatovići koji finansijski mogu sve to da podnesu, već njeni prijatelj koji nemaju novca za toliki trošak – priča izvor.

Oni će na tom veselju obaviti građansko venčanje i tada će Anastasija i zvanično uzeti prezime Gudelj. Kako se piše, ona već uveliko traži venčanicu.

Neće biti klasična venčanica već haljina koja će podsećati na venčanica, Anastasija razmišlja čak i o tome da svoju haljinu koju će nositi taj dan za nju specijalno dizajnira neki poznati svetski dizajner. Dok Nemanja igra fudbal, ona bira i njemu odelo za svadbenu ceremoniju. Mladenci će se nekoliko puta i presvući tokom svadbenog veselja, a Anastasija će na raspolaganju imati čak tri haljine navodi SCANDAL!. 

Pročitajte Anastasijino prezime na Instagramu začudilo sve – Zar tako iznenada da ga se odrekne FOTO

Što se tiče menija, osim tradicionalne španske kuhinje, Anastasija je želela da gosti koji su iz Španije imaju priliku da nešto probaju srpsku kuhinju pa će zbog toga iz Beograda put Sevilje nekoliko dana pre venčanja poći i dva šefa koja će se baviti isključivo spremanjem hrane koja je tradicionalna na našim prostorima.

Porodice Ražnatović i Gudelj se mladencima ne mešaju u svadbenu organizaciju, ali su navodno pre nekoliko dana dobili obaveštenje da krajem decembra nemaju nikakve planove kako bi se svi okupil i proslavili venčanje Anastasije i Nemanje prenosi Blic.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije