Šta ćeš sada, Vujadine? Mirka Vasiljević ima tajnu ljubav o kojoj nikada ne priča nikome

od strane | jul 25, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Prva ljubav Mirke Vasiljević je tema o kojoj se retko govori

Prva ljubav Mirke Vasiljević sa kojim je glumica kao veoma mlada bila u ljubavi nekoliko meseci, sin je kontroverznog biznismena Kosmajca, a njihova veza skrivana je od javnosti. Čak ni sama Mirka toj vezi ne daje mnogo na značaju, pa na tu temu izbegava da govori.

Pročitajte: Vujadine, spremi se, stižu blizanci – Mirka Vasiljević podelila srećne vesti, dece nikad dosta

Ata images

Podsetimo, Mirka je veoma mlada stekla popularnost ulogom Sofije u filmu „Mi nismo anđeli 2“, zbog čega se još kao tinejdžerka suočila sa teretom slave, te je u srednjoj školi već uveliko bila poznata i popularna.

Pročitajte: Nećete moći da verujete da je ovo ona – Ovako Mirka Vasiljević izgleda posle četiri trudnoće

ATA images

Pre popularnosti, na pragu punoletstva, Mirka je, kako su pisali mediji, otpočela vezu sa momkom iz razreda Lazarom Kosmajcem, koji je, navodno, bio njena velika ljubav. Zajedno su pohađali privatnu srednju školu u Beogradu, zabavljali su se nekoliko meseci, a potom raskinuli i otišli svako na svoju stranu, ali je, kako pojedini navode, Lazar ostao upamćen kao prva ljubav Mirke Vasiljević.

Pročitajte: Mirka Vasiljević na meti hejtera – Prolazim kroz neke nove stvari – otkrila glumica!

Ata images

– Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla, i na ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da govorim o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno – rekla je ranije Mirka, prenosi „Hello“.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ata Images/Printskrin/Instagram

Pročitajte i…

Opširnije