“Srećna sam što sam živa”

od strane | avg 1, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

EPA-EFE/WALTER BIERI

Pre mesec dana, pevačica Madona je primljena u bonicu zbog bakterijske infekcije, zbog koje je morala da odloži svetsku turneju “Celebration”. 

Šezdeset četvorogodišnja pevačica se, u Instagram objavi, zahvalila porodici i kolegama na podršci. Njihovu ljubav koju je dobijala u danima provedenim u bolnici opisala je kao “najbolji lek” i rekla je da su joj deca bila najveća podrška u najtežim trenucima.  “Videla sam njihovu stranu koju nikada pre nisam. Zbog toga se osećam mnogo bolje”, rekla je pevačica, piše Gardijan.

Ona je podelila fotografije sa dvoje, od svoje šestoro dece, Lourdes Leon i David Banda.

Pop zvezda je trebala da započne retrospektivnu turneju kojom bi obeležila 40 godina karijere i postojanja na muzičkoj sceni. Prvi koncert je bio zakazan za 15. jul u Vankuveru. 

Ipak, 28. juna, njen dugogodišnji menadžer, Guy Oseary, podelio je saopštenje u kom je rekao da pevačica ima ozbiljnu bakterijsku infekciju “što je dovelo do toga da je Madona nekoliko dana morala da provede na intenzivnoj nezi. Njeno zdravlje se poboljšava, ali se još uvek nije u potpunosti oporavila, zbog toga je i dalje pod budnim okom lekara.” 

Madona se u svojoj objavi zahvalila i Oseary-ju. Menadžer joj je poklonio Polaroid snimak Andy-ja Wahlola, na kom se vidi Keith Haring, koji nosi jaknu sa licem Michael Jackson-a. Ovaj gest pevačica je opisala kao “savršeni trougao briljantnosti… umetnici koji su dirnuli toliko života, uključujući i moj vlastiti.”

Madona je rekla da je plakala kad je otvorila poklon jer je shvatila koliko je srećna što je živa. “Presrećna sam što poznajem ove ljude, što ih imam uz sebe i što sam poznavala mnoge ljude koji, nažalost, više nisu tu.”

Deo turneje “Celebration” u Velikoj Britaniji, trebao bi da počne 14. oktobra sa četiri velika koncerta u O2 Areni u Londonu.Ranije u julu, Madona je rekla da je “na putu oporavka” i da  je, u ovom trenutku, njen najveći fokus zdravlje.

Opširnije