Sreća je napustila dom: Nakon Miličine operacije, Žarko lije suze zbog njene smrti FOTO

od strane | jul 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Milica Milša i Žarko Jokanović dom su delili sa prelepim ljubimcem

Milica Milša i Žarko Jokanović pojam su za skladan odnos i ljubav koja sa godinama samo raste. Već više od dve decenije su u skladnom braku, a nešto malo manje uz njih je gotovo bila Lea, njihov pas, koga je poznati par neizmerno voleo.

Pročitajte Milica Milša bez kompleksa – Skinula se u kupaći i pokazala višak kilograma, a nekada je bila misica FOTO

Gaja

Posle 17 godina, nažalost, morali su da se oproste od svog ljubimca. Žarko Jokanović u suzama je tužnu vest podelio sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte Milica Milša i Žarko Jokanović na skupom putovanju – Sav luksuz tropske destinacije, evo kako izgledaju u kupaćem (foto)

– Otišla je gospođica Lea, da laje na zvezde. Sedamnaest godina bila je naša najveća sreća. Volim te beskrajno, tvrdoglavko moj mali – napisao je poznati scenarista, a potom Lei posvetio još jednu objavu.

– Leice moja najlepša… Sedamnaest godina bila si najdivniji deo naše porodice… Lepotice moja svojeglava i neodoljiva… Usrećiteljko naša… Ludice moja mala… Nestaško moj razigrani… Hvala ti za bezbroj trenutaka sreće koje si nam pružila… Bez tebe ništa više neće biti isto… I zalaj nam negde odozgo, između zvezda… Volim te beskrajno i zauvek, ljubavi moja, moja princezice Leice, piše Ekskluziv. 

Pročitajte Potresno saopštenje Milice Milše o Žarku Jokanoviću – Glumica vestima rasplakala javnost

Da ljubimac postane ravnopravni član porodice, primer je i u domu popularnog para. Koliko su voleli svog ljubimca pokazala je i Milica, koja je nizom fotografija dočarala kako je Lea obeležila godine njihovih života. U njihov domdom stigla je kao štene i tu ostala do poslednjeg dana.

Pročitajte Nekad ni za kiflu, a danas ima penthaus u Beogradu – Milica Milša borila se kroz život

Instagram

– Leice naša, ljubavi, srećo najlepša, hvala ti na 17 godina koje si nam podarila, na enormnom smehu i ljubavi, bez tebe je sad sve prazno… Ostaju nam najlepša sećanjasećanja, slike i ljubav neprolazna. Sad leti nekim lepšim prostranstvima sa Okicom i Žujkicom ponovo zajedno. Zauvek ostaješ naš najslađi i najluđi pas. Volimo te zauvek, lepoto naša – napisao je Žarko s toplinom u srcu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Ekskluziv

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije