Sreća ipak ne može da se glumi: Isplivala dokaz fotka da li je brak Saške i Đorđa Đokovića lažan FOTO

od strane | jul 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Saška i Đorđe Đoković brak shvataju veoma ozbiljno

Otkako su se zavetovali na večnu ljubav, popularna voditeljka Saška i njen suprug, Đorđe Đoković uživaju u čarima bračne zajednice. Nedavno su se ostvarili i u ulozi roditelja pa je bajkovit period za ovu malu, slatku porodicu tek počeo.

Budući da je vreme odmora i da je većina poznatih ličnosti na putovanjima, priliku za uživanje na moru iskoristio je pomenuti mladi par.

Pročitajte Neprepoznatljiva, ovo je ostvarenje sna – Saška Đoković smršala preko 20 kilograma, svako jutro uradi OVO FOTO

ATA images

Saška i Đorđe Đoković brak smatraju najsvetijom institucijom pa su se tako odlučili da na odmor ponesu samo dobro raspoloženje, ljubav i energiju koja vrca.

Funkcionišu sjajno i imaju skladan odnos a to je dokazala i fotografija koju je lepa plavuša objavila putem Instagrama. U zanosu, dok je Đorđe nežno grli ona se osmehuje a prelep prizor pruža se iza njihovih leđa. Zajedno su dočekali zalazak Sunca, uz vino, osmeh i dobro raspoloženje.

Pročitajte Na dan svog rođendana saznao loše vesti – Đoković bije bitku života

Instagram

Da li im još neko pravi društvo na ovom romantičnom putovnaju, ili su se supružnici odlučili da uživaju sami, još uvek nije poznato.

Ono što svakako jeste jasno je da su Saška i Đorđe Đoković stavili tačku na negativna govorkanja o braku… Ljubav naprosto cveta!

Pročitajte Porodica slomljena zbog snajinog postupka – Saška Đoković odvela tromesečnu bebu, ovo je neoprostivo FOTO

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije