Slukas svašta napričao, navijači Olimpijakosa će poludeti: „PAO mi je uvek pokazivao ljubav“

od strane | sep 22, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Košarkaš Panatinaikosa Kostas Slukas ponovo je pred očima javnosti pričao brojne stvari koje će samo dovesti atmosferu između njega i navijača Olimpijakosa do usijanja.

Iako je smatran pirejskim sinom, jednim od omiljenih u dvorani „Mira i prijateljstva“, Kostas Slukas je ovog leta odlučio da prihvati bogatu ponudu arhineprijatelja i preseli se u „OAKA arenu“.

Zbog toga je izazvao pravi potres u Grčkoj, pa i u Evropi. Kako se druženje sa medijima intenziviralo, tako i on dodatno uvećava netrpeljivost koja se trenutno oseća na relaciji Olimpijakos – Slukas i Olimpijakos – Panatinaikos.

„Kao protivnik uvek sam imao čudan osećaj jer su mi aplaudirali, dok je obično bio drugačiji doček za igrače koji su igrali za Olimpijakos. Ti ljudi poštuju moje prisustvo i da ja ne provociram. Istina je da kada sam igrao za Fenerbahče, više su mi zviždali navijači Olimpijakosa, nego Panatinaikosa. Već sam osetio veliku ljubav od navijača Panatinaikosa i čekam ih da budu uz nas kako bismo ostvarili nešto posebno. Optimističan sam povodom početka sezone“, kazao je Slukas.

Biće to dobrodošlica u Pireju koju će ispratiti čitav evropski košarkaški svet…

Opširnije