Skrasio se kraj Suzane, a pre nje ljubio pevačice: Ovo su bivše Saše Popovića, jednoj smetalo što flertuje sa drugim ženama

od strane | okt 29, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavi Saše Popovića bile su dve pevačice

Saša Popović i Suzana Jovanović na ludi kamen stali su 1997. godine, a od tada, važe za jedan od najskladnijih parova domaće javnosti. Nasmejani, mladoliki i srećni, Suzana i Saša šire pozitivnu energiju gde god se pojave, a među publikom veoma su cenjeni.

Ata Images

 

U vreme kada su se upoznali, Saša je imao sam 42 godine. Bio je slobodan, i kad je video lepu i nasmejanu Suzanu, unela mu je vedrinu u dotadašnji pomalo monoton život. I nijednog trenutka nije razmišljao da li treba da otpočnu zajednički život.

Pročitajte: Da li je on najomraženiji pevač na estradi – Popović ne priča sa njim 23 godine, Brena ga ne podnosi, a sud mu je druga kuća

Zajedno su dobili ćerku Aleksandru, a sina iz Suzaninog prvog braka Saša je prihvatio kao svog. Međutim, pre nego što je upoznao ljubav svog života, muzičara i direktora „Grand Podukcije“ su povezivali sa dve pevačice.

Boško Karanović

 

Jedna od njih je Neda Ukraden. Ona je svojevremeno rekla da je njena veza sa Sašom imala i lepe i ružne trenutke, ali da nije mogla da pređe preko njegovog flerotvanja sa drugim ženama, tako da ga je ostavila.

Andreja Damnjanović

 

Druga je Zlata Petrović, i njoj je Saša prišao na jedinstven način. Naime, Zlata i Saša su bili na jednoj proslavi, i kada je ona krenula do toaleta, Popović je krenuo za njom.

Pročitajte: Reći ću vam nešto o bivšoj drugarici… Ova poznata pevačica 12 godina bila je nerazdvojna sa Lepom Brenom, više nisu bliske

– Zaustavio me je ispred vrata i pohvalio kako lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Kad sam ga pitala šta, on je rekao „da se prezivaš Popović“ – rekla je svojevremeno pevačica, koja je bila sa Sašom dve godine.

Boško Karanović

 hellomagazin.rsPetar Đorđević

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije