Selena Gomez u lateks čizmama iznad kolena – seksi i smeo trend za jesen 2023.

od strane | sep 26, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Čizme iznad kolena se vraćaju jeseni 2023, a Selena Gomez je pokazala kako da ih nosimo odvažno i seksi!

Sezona čizama je zvanično pred nama. A Selena Gomez je proslavila dolazak jeseni odvažnim parom čizama iznad kolena savršenih za hladno vreme koje je pred nama.

Selena Gomez ovako nosi čizme iznad kolena

Selena Gomez je u subotu snimila selfi sedeći na krevetu prekrštenih nogu. Na ovoj fotografiji pažnju najpre privlače sjajne čizme preko kolena – šiljate i ultra-uske štikle koje odišu seksipilom. Ovu rizičnu jesenju obuću Selena je uparila sa još skandaloznijim no pants trendom – samo belom dugom košuljom. Minđuša i šminka upotpunile su ovaj autfit koji je savršen za noćni izlazak jeseni 2023.

Da li su čizme iznad kolena u modi na jesen 2023?

Čizme preko kolena su, u suštini, totalno Beyonce fazon! Smele i upadljive, stil koji se ne izvinjava nikome i ističe ženstvenost i seksualnost.

Pritom, čizme preko kolena pomažu da se izgradi skoro svaki mogući stil. Nosite par sa svojom najjednostavnijom duks haljinom sa sivom kapuljačom i vi ste superzvezda uličnog stila. Nosite ih uz elegantnu mini haljinu i izgledaćete seksipilno i smelo. One su, suštinski, ikonične i ove jeseni našle su svoje mesto na mnogim pistama.

Pronalaženje čizama preko kolena koje vam odgovaraju može biti izazov samo po sebi. Kupovina jednog para je u osnovi kao kupovina farmerki koje takođe pristaju vašim stopalima. One moraju savršeno da leže duž listova, da ne ističu kolena i da pašu na butinama!  Ali kada nađete par koji vam odgovara uzživaćete u modnom izazovu.

Kako nositi čizme iznad kolena na jesen 2023?

Sa širokim šortsem

Uz klasičnu denim haljinu

Uz duks haljinu

Uz izreze

EmmaMcIntyre/Staff/GettyImages

Opširnije