Seksi igrice za parove: Začinite atmosferu u spavaćoj sobi

od strane | avg 13, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ukoliko ste dugo u vezi, moguće je da ste se suočili sa monotonijom u seksualnim odnosima. Međutim, ne brinite. Ove seksi igrice za parove će probuditi ponovnu strast.

Ponekad je dovoljno malo mašte da začinite stvari u spavaćoj sobi. Ukoliko vam je dosadilo ponavljanje istih radnji po istom ključu i željni ste uzbudljivih avantura i strasti, isprobajte ovih nekoliko igrica. Sigurno ćete se ovoje zabaviti.

Vežbe za sjajan seks i eksplozivniji orgazam

Istina ili izazov na seksi način

Ovu igru možete kupiti, a možete i sami sa partnerom smisliti pitanja, ali i izazove. Ovo je sjajan način da otkrijete više jedno o drugome, o stvarima koje vas uzbuđuju i o seksualnim fantazijama vašeg partnera o kojima još uvek ne znate dovoljno.

Četiri u nizu sa predigrom

Društvena igra “Četiri u nizu” može da dobije sasvim novi preokret. Svaki krug podrazumeva jednu aktivnost predigre. Nemojte se iznenaditi ako ova seksi igrica učini da završite u krevetu i pre nego što uspete da spojite sve četiri u nizu.

Seksi monopol

Ukoliko vam je monopol duga i dosadna igra, vreme je da isprobate u seksi svetlu. Pretvorite igru u striptiz i dogovorite pravila da svaki put kada neko mora da plati kaznu ostaje bez komada odeće. Sigurno će se igra ranije završiti nego inače.

Kockice sa pozama i mestom

Ovo je poznata igra u kojoj možete kupiti dve kockice: Jednu sa pozama, a drugu sa mestom za seks. Čak i da ste isprobali neke od poza i mesta, svakako će faktor iznenađenja koji morate da ispoštujete, uneti uzbuđenje u celu atmosferu.

Seksi igrice za parove: Fetiš zavođenje

Stavite svoje fetiše na papiriće, a ukoliko vam nedostaje ideja istražite na internetu fetiše koji postoje i odaberite najzanimljivije. Izmešajte papiriće i pre nego što krenete u seksi avanturu, izvucite jedan papirić sa fetišem i zabavite se!

Dakle, dozvolite sebi da budete iskreni i slobodni sa partnerom jer samo tako ćete moći da oživite uzbudljivu strast u spavaćoj sobi. Pustite mašti na volju i uživajte u ljubavi.

cerro_photography/GettyImagesPlus

Opširnije