Seks igračke koje vredi probati

od strane | nov 1, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Seksi igračke su u stanju da podignu uzbuđenje i vašu intimnu igru na viši nivo

Čak i ako ste uglavnom zadovoljni svojim seksualnim životom, seksualne igračke mogu samo da podignu stvar na  viši nivo i dodatno začine vašu intimu. Od tradicionalnih vibracionih uređaja koji sada nude veliki izbor različitih brzina i podešavanja, do seksi društvenih igara – izbor je sada gotovo neograničen. U stvari, seksualne igračke podstiču stručnjaci koji žele da inspirišu novu generaciju seksualno otvorenih ljubavnika.

Postoji nešto tako nestašno i primamljivo u seksualnim igračkama, što ljude čini još strastvenijim u postelji. Bilo da ih delite sa partnerom ili koristite solo, evo koje seksi igračke predlažu stručnjaci.

Šta treba uzeti u obzir pri kupovini najboljih seksi igračaka?

Svet je vaše igralište kada kupujete seks igračke. Međutim, sve seksualne igračke nisu iste – ni po kvalitetu, ni po efektu. Pa, kako odabrati najbolje seksi igračke?

Šta volite?

Gde volite da vas dodiruju? A kakve dodire volite? Odgovori na ta pitanja mogu vas dovesti do savršenog podudaranja.

Eksperimentisanje

Seksi igračke su odličan način da isprobate nešto novo. Proverite da li sajt sa kojeg kupujete ima garanciju povrata novca i budite smeli.

Najbolje seksi igračke

Vibrirajući prsten

Napravljen od ultra-mekog silikona sa glatkom, mat završnom obradom, ovaj prsten ima nekoliko šablona vibracija i deluje dvostruko: sa jedne strane može pomoći muškarcima da održe erekciju, dok istovremeno stimuliše klitoris.

Vibrirajuće tange

Zamislite sebe u restoranu sa pet zvezdica i nameeili ste da upravo uživate u obroku, kada odjednom osetite malo zujanje. Snažna, zavodljiva i samo malo prljava, ova seks igračka za parove može se puniti preko USB-a i dolazi sa daljinskim upravljačem, tako da vaš partner može da je kontroliše sa druge strane sobe dok vi sedite i uživate, vozite se, radite…

Vibrirajuća analna kupa

Vibrirajuće analne perle morate probati bez obzira na nivo vaše veštine u svetu analnog seksa. On donosi neistražene senzacije, pojačava orgazam i dodaje zabave i uzbuđenje predigri. Uvek koristite dosta lubrikanta na bazi vode.

Masažer za prostatu

Prostata je sakriveni dragulj, locirana oko 4cm unutar anusa muškarca i poznata je po tome da može da pojača muški orgazam. Koristeći masažar za prostatu, možete lako da stimulišete ovu specijalnu regiju i doživite izizetno intenzivan orgazam preko celog tela.

Navlake za penis

Navlake za penis možete koristiti da dodate dodatnu dužinu i obim penisu. Pored povećanja veličine penisa, mnoge navlake imaju rebra ili izbočine, što može da pojača obostrano seksualno zadovoljstvo.

MikeyGen73/istock/gettyimages

Opširnije