Saveti za predigru: Postanite ekspert uz ovih nekoliko trikova

od strane | sep 5, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Predigra je važan deo seksualnog odnosa, zbog toga ne biste smeli da je preskačete. Ako niste sigurni kako to da uradite, ovi saveti za predigru će vam sigurno u tome pomoći.

Saveti za predigru: Šta je tačno “predigra”?

Seks je zabavan, ali ako krenete odmah za njim bez prethodnog zagrevanja, može da se završi onako kako ne biste želeli. Zbog toga je veoma važno da ne preskačete ovaj korak. Predigra u stvari predstavlja seksualno uzbuđenje prouzrokovano jednostavnim dodirivanjem, lizanjem, grickanjem, sisanjem i milovanjem pre samo seksa. Predigra je korisna za oba partnera, ali važno je da znate šta radite. Osim toga, predigra je savršeno i za seksualno i za mentalno povezivanje sa svojim partnerom. Dakle, ako vašoj vezi nedostaje strasti i uzbudljive igre, možda je vreme da oživite atmosferu u krevetu.

Započnite igru izvan spavaće sobe

Seks je veoma predvidljiv ako se dogaša unutar zidova spavaće sobe. S vremena na vreme, dok gledate televiziju sa partnerom, koketno se poigrajte njegovim prstima ili nežno ljubite partnera. Šapnite mu nežne ili nevaljale reči. Ovo je sjajan pokretač za uzbudljivi seks.

Naučite da se strastveno ljubite

Kratki poljupci na blic su sjajni za pozdravljanje, ali u krevetu to neće rasplamsati strasti. Čak i ako ste se ljubili milion puta, spor i senzualan poljubac i dalje može da bude veoma intiman i seksi. Zatvorite oči, stavite usne na usne i igrajte se usnama i jezikom.

Saveti za predigru: Polako istražujte njihovo telo

Nemojte žuriti. Dok ljubite svog partnera, prelazite rukama preko njegovih leđa ili preko ruku i ramena. Nežno ljubite njegov vrat, ruke, a potom i ostatak tela. Naravno, njegovo telo možete istraživati i usnama.

Prljavi razgovori

Dirty talk jedna od stvari koja je uvek poželjna, a koja je veoma uzbudljiva. U seksi frazama ne postoje pravila. Ovo je i sjajan način da otkrijete vašem partneru šta je to što vam prija i što vam ne prija.

Fokusirajte se na svog partnera

Nemojte razmišljati samo o svom zadovoljstvu i svom telu. Ako se vi fokusirate na telo vašeg partnera, a on učini isto, obostrano zadovoljstvo je zagarantovano.

Uklonite jedno od pet čula

Kao što znate, ljudi imaju pet čula, ali kada jedno čulo ograničite, ostala se pojačavaju. Zavežite partneru oči ili ruke sprečavajući ga da koristi jedno od čula. Ograničavajući jedno čulo, on će intenzivnije osetiti vaše dodite.

Saveti za predigru: Oralni seks

Oralni seks je jedan uzbudljivijih komponenata predigre. Oralni seks je normalna stvar i ne treba da se stidite toga. Nežno ih dodirujte, a potom neka vaše ruke zamene vaše usne i jezik. Možete ovo isprobati i sa hranom poput šlaga ili čokoladnog krema.

Isprobajte uzajamnu masturbaciju

Pretpostavljamo da verovatno masturbirate sami, ali zašto to ne biste uradili sa partnerom? To je odličan način da uzbudite jedno drugo dok se dodirujete.

Predigra je sama po sebi veoma uzbudljiva, ali ona i vodi do mnogo žešćeg seksa nego da ste je u potpunosti preskočili. Ovi saveti za predigru će vam dati sjajnu startnu poziciju i odatle sledi samo užitak i obostrano zadovoljstvo.

Deagreez/GettyImagesPlus

Opširnije