Samo nekoliko godina starija od Verice: Kuzmančević nju voli više od rođene supruge FOTO

od strane | sep 22, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Svekrva Verice Rakočević ispoštovala je odluku sina

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević stupili su 2013. godine u brak, a javnost je dosta puta umela da osuđuje to što je ugledna modna kreatorka 35 godina starija od svog izabranika. Uprkos svemu, njihova ljubav odoleva svim iskušenjima… Svekrva Verice Rakočević kako prenose domači mediji samo je par godina starija od Verice ali ih to svakako  nije sprečilo da uživaju u ljubavi. Veljkova majka je prihvatila Vericu…

Instagram

Naime, svekrva Verice Rakočević igra veoma važnu ulogu u životu svog sina kompozitora. Njegov brak sa kreatorkom Vericom Rakočević traje deset godina, a njegova majka nije želela da govori o tome javno, a još manje da se eksponira u medijima.

Pročitajte Verica Rakočević godinama krila mračnu tajnu – Hteli su da joj oduzmu sve troje dece

Međutim, Dušanka Kuzmančević pojavila se jednom prilikom u jednoj emisiji u kojoj je Veljko gostovao i govorio o svom životu, uspesima, kao i o svojoj supruzi Verici.

foto: Printscreen Youtube/Dok anđeli spavaju

– Dolazim sa posla, a on se vratio sa Zlatibora. Kaže on meni vraćam se za Beograd, došao sam da ti kažem da sam sa Vericom. Bila sam zatečena. Pričali smo o tome i rekla sam „Ako je to to, i ako ste se našli i ako je voliš, onda u redu, ali ako je nešto drugo onda nemoj. Ako si spreman da te svi gledaju i zapitkuju, kao i mene na poslu – onda okej“. Tada sam ga pitala i nikad više. Ja ne pitam, samo ako sami nešto kažu – rekla je u delu emisije „Kad anđeli spavaju“ a onda je Veljko ispričao kakav odnos ima sa majkom.

Pročitajte Ja sam pokorna žena, poslušala sam Veljka – Verica Rakočević otkrila detalje razvoda od Kuzmančevića

– Nas troje smo uvek bili bliski i otvoreni jedni prema drugima. Mnogo vremena smo proveli u razgovoru, razumeli smo se. Vezani smo, ali ne na formalan način, da moramo po svaku cenu da se javljamo ili šaljemo razglednice kad negde odemo. Prosto smo bliski na jedan ljudski način, koji podrazumeva porodicu i dom. Ponosan sam na svoje roditelje i na to kako sam odrastao i kako su me vaspitavali.

Foto: ATA images

Verica nikada nije krila da ima odličan odnos sa Veljkovim roditeljima…

– Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene – otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu “ne” ili “nećeš”. Znali su da ne mogu da mu zabrane.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije