Prva ljubav zaborava nema: Duško Tošić više ne krije da joj se vratio, a fotografije iz Turske sve govore FOTO

od strane | avg 2, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Prva ljubav Duška Tošića vratila se u njegov život

Otkada se u medijima pojavila informacija da se popularni par Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode, interesovanje javnosti za njihov privatni život ne prestaje. A, sve naročito zanima da li je Duško posle razlaza sa JK pronašao neku drugu ženu.

Pročitajte Duško priznao da očekuje sina – Karleuša i ćerke sve saznale iz medija, a njegove reči su ih rasplakale 

Rajko Ristić

Budući da se u javnosti gotovo ne pojavljuje niti za medije govori, jedini izvor informacija o tome kako i sa kim nekadašnji fudbaler, a sada uspešni menadžer provodi vreme jeste njegov Instagram nalog gde takođe veoma retko deli objave.

Pročitajte Duško presrećan što je porodica uz njega, ljubav je ponovo tu – Jelena i ćerke nikad lepše FOTO 

I kada na istom osvane neka njegova fotografija, uglavnom je vezana za poslovne poduhvate, a ipak se svaka do detalja analizira ne bi li se nešto više o njegovom emotivnom i životu uopšte saznalo.

U poslednje vreme Duško je objavljivao i fotografije sa svojom mlađom naslednicom Nikom, koju je vodio na poslovna putovanja i tako spajao lepo i korisno, pa je primetno i da je veoma posvećen otac.

Pročitajte Ništa od razvoda – Stiže treća beba, Jelena Karleuša podelila srećne vesti

Instagram

I na poslednjem putovanju u Tursku, Duško nije otkrio nijedan detalj o svom bračnom statusu, a da uglavnom vreme provodi u muškom društvu pokazatelj je i najnovija fotka iz jednog tamnošnjeg restorana. U odabranom društvu, sa vođom navijača Bešiktaša u kojem je Duško ostvario veliki uspeh, te doslovno postao ikona kluba i nekolicinom momaka, nekadašnji reprezentativac pozirao je sa osmehom.

Pročitajte Nika Tošić prati majku u stopu, Jelena je zaslužna – Tošić grize nokte zbog ovoga, za ćerku je želeo je samo jedno FOTO

Da li je u najavi neka poslovna saradnja ili se na prijateljskoj osnovi Duško družio sa ljudima koji ga izuzetno poštuju i cene i zahvalni su mu na svemu što je za njihov voljeni klub učinio, nepoznanica je, a ono što je sigurno ako je suditi po njegovom dobrom raspoloženju, jeste da je proveo jedno lepo veče.

Pročitajte Iza zavese, spektakl – Novi dom Jelene Karleuše u kom odgaja naslednice će vas oduševiti, dnevna soba krije tajnu

Instagram

Prva ljubav Duška Tošića bio je i ostao fudbal, tako da je očigledno da je još uvek zakoniti muž JK, ljubav ostavio po strani, te da je posao jedino što ga sada zanima.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM

Opširnije