Program Lilly Junior obeležava godinu dana podrške trudnicama i mamama

od strane | okt 31, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Kompanija Lilly Drogerie pokrenula je pre godinu dana program Lilly Junior i pod sloganom „Velika ljubav za male ljude“ omogućila budućim i sadašnjim mamama da ostvaruju mnogobrojne benefite i kupuju proizvode za negu i ishranu mališana po povoljnijim cenama.

Sa željom da pruži podršku u najuzbudljivijem periodu života svojih korisnika, Lilly Drogerie kreirale su program originalan na domaćem tržištu, koji je veoma jednostavan za korišćenje, a istovremeno pažljivo osmišljen tako da odgovara na potrebe trudnica i mama.

Za ulazak u svet Lilly Junior benefita dovoljno je da ste korisnik Lilly loyalty kartice i da je pri kupovini pokažete prodavcima u svim drogerijama u Srbiji. Kartica omogućava popust na kupovinu od dodatnih 10% na proizvode za negu i ishranu mališana, uključujuči i već snižene artikle, kao i niz drugih pogodnosti koji su kreirani u saradnji sa partnerima projekta.

Zdravstvene ustanove, privatni vrtići, školice roditeljstva, edukativni centri, kurirske službe, knjižare i mnogi drugi saradnici pružili su podršku projektu i omogućili korisnicima da njihove proizvode i usluge koriste po specijalno kreiranim uslovima.

Pogodnosti programa mogu se koristiti i digitalno, prilikom online kupovine dovoljno je da loyalty karticu povežete sa nalogom za online kupovinu. 

U prethodnih godinu dana, Lilly Junior je bio deo različitih manifestacija koje podržavaju najmlađe, a jedna od njih je Dečiji sajam čiji je generalni pokrovitelj od osnivanja. Kako bi važne informacije vezane za rast i razvoj dece učinili što dostupnijim, osnovan je i Lilly Junior podcast, prvi roditeljski podcast u zemlji, koji nakon veoma uspešne prve sezone nastavlja da obrađuje važne teme i naredne godine. Kao kompanija posvećena poboljšanju uslova za bezbrižno odrastanje najmlađih članova društva, mališanima iz predškolskih ustanova sa različitih lokacija širom Srbije kompanija je omogućila bolje uslove za boravak, edukaciju i igru.

U godini kada proslavlja prvi rođendan Lilly Junior programa, kompanija je spremila još jedno iznenađenje za svoje korisnike – PELENIJADU. Ovaj projekat omogućava do 30% popusta na sve pelene, uz zadržavanje dodatnih 10% popusta uz Lilly loyalty karticu. 

Više informacija o Lilly Junior programu, benefitima i partnerima možete pronaći na sajtu https://shop.lilly.rs/lilly-junior ili na Lilly Junior društvenim mrežama.

Post Views: 121

Opširnije