Preokret u životu Danijele i Petra Graša: Konačno pokazali istinu nakon toliko godina, da li ovo čeka i Hanu

od strane | okt 21, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Javnost je mislila da će ljubav Petra Graša i Danijele potrajati

Popularna pevačica Danijela Martinović nikad u javnosti nije govorila o svom braku s Petrom Grašom, ali je neminovno bilo da se o njihovom odnosu priča nakon prekida dve i po decenije duge veze. Ljubav Petra Graša i Danijele nije potrajala…

ATA images

Ljubav Petra Graša i Danijele doživela je tužan kraj

Danijela ikad nije iznosila svoje mišljenje čak ni kada je u javnost isplivala informacija da je njen dugogodišnji partner u vezi sa prelepom Hanom, ćerkom Tončija Huljića, dobro prijatelja Petra Graša.

Pročitajte Danijela Martinović ponovo prevarena, objavila saopštenje – Razočarenjima nikad kraja

Ipak, nož u leđa usledio je onog momenta kada je Danijela saznaal da je Petar stao na ludi kamen a ponajviše zbog činjenice da su detetu dali ime Alba, onkao kako je to Danijela godinama priželjkivala.  Čak je i tada ostala dostojansvetna a svoje srce je konačno predala nekom veoma važnom – kriminalističkom inspektoru Josipu Plaviću, te je za medije isključivo govorila o te tri teme: svojim pesmama, knjizi i novoj ljubavi koja joj se dogodila iznenada.

Ljubav Petra Graša i Danijele – Pesme ostale u amanet

Ono što je interesantno jeste da ih mnogobrojni Danijelini hitovi prate hteli to ili ne baš zato što je ih je Grašo pisao za voju bivšu dragu.

Pročitajte O ovome ni u ludilu nisam maštala – Danijela Martinović ogolila dušu nakon što se Petar Grašo oženio mladom lepoticom!

Prelepe pesme, ljubavnih nota ostale u samanet i sećanje na nekadašnju ljubav Petra Graša i Danijele. Možda nekada kada se slegnu strasti i oboje konačno shvate da je prošlost upravo tamo gde treba da bude, konačno ponovo pokrenu neki zajednički projekta ili duet. Bilo bi lepo…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije