Pre Arijane, ljubio je nju: Siniša Mihajlović viđao se sa ovom pevačicom, ali sudbina je htela drugačije

od strane | okt 17, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Siniše Mihajlovića bila je ona

Kada je legendarni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo posle višegodišnje borbe s leukemijom, njegova supruga Arijana Rapaćoni, zajedno sa njihovom decom, ostala je zauvek neutešna.

Instagram

 

Miha je sa lepom voditeljkom dobio petoro dece, Virdžiniju, Viktoriju, Nikolasa, Dušana i Miroslava, a iz vanbračne veze ima sina Marka.

Instagram

 

Pre nego što je stupio u brak sa lepom Italijankom, poznato je da je Siniša bio u kratkoj vezi sa pevačicom Andrijanom Anči Dabetić 1994. godine.

Pročitajte: Vanbračni sin razočarao Mihu, pred smrt prekinuli kontakt – Priznao sam ga, izdržavao, ali…

Nekadašnja jugoslovenska misica takođe se potresla kada je čula vest o Mihinoj smrti i navela da će ga pamtiti kao zanimljivog i šarmantnog muškarca koji je voleo život.

Instagram

 

Ona se svojevremeno osvrnula i na njenu kratku priču sa Sinišom, koja se brzo završila jer su oboje imali previše obaveza da bi se posvetili jedno drugom.

– Bilo je zanimljivo i kratko. Sećam se da je bio na jednom mom rođendanu, otvarao je šampanjac, smejali smo se i provodili kako već to obično biva na rođendanima. Veza je pukla jer smo imali previše obaveza, nismo imali vremena za nas. Ja sam te godine osvojila titulu mis i uporedo pevala, bukvalno od sedam dana šest sam radila. Siniša je živeo u Đenovi, imao je pauzu u prvenstvu – rekla je ona jednom prilikom.

Instagram

 

Pevačica je dodala da su Siniša i ona ostali u dobrim odnosima.

Pročitajte: Ovo ćemo joj pamtiti zauvek! Arijana Mihajlović se za Uskrs obratila Srbima i pokazala kakav je čovek FOTO

– Planirao je letovanje, ali sam imala ugovorene nastupe čitave sezone i nisam otišla. Osim toga, nisam želela da budem samo devojka nekog fudbalera. Imala sam ime i prezime, zanimanje, karijeru i tako se završila naša ljubavna priča. Ostali smo u prijateljskim odnosima, posle toga smo se videli još dva, tri puta na nekim dešavanjima. Kako smo se lepo družili, lepo smo i ostali prijatelji – rekla je Anči.

Instagram

 hellomagazin.rsProfimedia

Pročitajte još

Opširnije