Posle teškog gubitka Anastasija otkrila kako je uspela da pobedi tugu: Jedna stvar bila je ključna

od strane | avg 1, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Nemanje Gudelja Anastasiju podigla sa dna

Protekla dva meseca za Anastasiju Ražnatović bila su jedan od najtežih perioda u životu. Posle gubitka bebe pevačica nije krila koliko joj je teško. Ugasila je Instagram profil, a jedini sa kojima je u tom periodu razgovarala bili su njeni najbliži i sveštenici manastira koje je svakodnevno obilazila.

Pročitajte Anastasija nema od bola – Poslala snažnu poruku posle koje će se svi zamisliti FOTO

Instagram

Da se lepa Tasa polako oporavlja od bola sa kojim se suočila bilo je jasno po svemu onome što je usledilo. U društvu dečka Nemanje, kao i njegovog brata i snajke otputovala je na odmor koji je podrazumevao oblizak brojnih egzotičnih destinacija.

Pročitajte Anastasija je trijumfovala, do venčanja će ipak doći – Olivera besno zapretila Nemanji FOTO 

Instagram

Na snimcima i fotografijama koje je tih dana objavljivala na njenom licu smo ponovo mogli da vidimo osmeh. A, kao šlag na tortu prelepo provedenim danima, usledila je spektakularna veridba kojom je Nemanja iznenadio.

Iako do sada nije želela da govori kako se izvukla iz teškog perioda, čini se da je svojom poslednjom objavom objasnila ko joj je najviše pomogao da preboli gubitak bebe.

Pročitajte  Gudelj nikad srećniji – Anastasija podelila prelepe vesti, čestitke samo pristižu, oglasila se i Ceca

– Bitke se dobijaju na ovaj način  – pisalo je u Tasinoj objavi, u kojoj su svi odmah prepoznali Nemanju koji je u svakom trenutku bio uz svoju verenicu posle gubitka bebe.

Pročitajte Đorđe Kuljić jednim potezom rekao šta misli o Anastasijinom gubitku – Ova fotografija govori sve

Instagram

I kada je saopštio da su on i Anstasija izgubili bebu, fudbaler je svima jasno stavio do znanja da se njiova ljubav neće ugaisti.

– Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – napisao je srpski reprezentativac na svom Instagram profilu tada.

Ljubav Nemanje Gudelja očigledno bila ta koja je Anastasiji ponovo vratila osmeh.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije