Pevačica šokirala slikom mlađe ćerke pa priznala šta se dešava u njihovoj porodici (foto)

od strane | nov 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Mlađa ćerka Nataše Bekvalac izrasta u prelepu devojčicu

Pevačica Nataša Bekvalac neretko govori o svojim najvećim ljubavima, ćerkama Hani i Katji i ističe da se mnogo bavi vaspitavanjem kada su njih dve u pitanju. Iako je mnogo vezana za obe, jednom prilikom je izjavila da je mlađu ćerku Katju želela da zaštiti od svega i svakoga.

Ata images

Mlađa ćerka Nataše Bekvalac oduševljava svojom harizmom

Kada je mlađa ćerka u pitanju, pevačica je rekla da je štitila do te mere da Katja do svoje treće godine nije pala. Kad god je nešto trebalo da se uradi, ona je radila umesto nje i onda joj je jedan stručnjak za roditeljstvo rekao da svako prezaštićeno dete je zapušteno dete i u tom trenutku je shvatila da njeno vaspitavanje mlađe ćerke ide u skroz drugom smeru nego što treba.

Sasvim je sigurno da je taj period daleko iza poznate pevačice i da se opustila kada je Katja u pitanju, a na svom Instagram profilu je podelila i njenu fotografiju na kojoj se vidi kako malena Katja odmara pre odlaska na veoma specijalan događaj za nju, a to je rođendan njene simpatije. Mlađa ćerka Nataše Bekvalac izrasta u predivnu devojčicu, a ova njena objava je nasmejala njene pratioce, a Katja je sasvim sigurno sa maskom na licu pobrala sve simpatije.

“Ide na rođendan od simpatije za par sati…” – napisala je Nataša Bekvalac uz emotikone u objavi.

Pročitajte Pre 5 godina ogolila se i priznala da nije sve savršeno, danas je priča drugačija – Ovo je prava Nataša Bekvalac FOTO

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram

Opširnije