Pazite da se ne opečete! Ovo su najstrastveniji muškarci horoskopa

od strane | jul 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovo su najstrastveniji muškarci horoskopa, s kojima ćete proživeti nezaboravne trenutke!

Svaki horoskopski znak ima svoj ljubavni izraz i prirodu. Ali pored znaka, položaj Venere i Marsa u astrološkoj karti neke osobe takođe može da ukaže na to šta ih privlači i kako izražavaju svoju strast. U nastavku pročitajte koji se muškarci zodijaka smatraju najstrastvenijim i proživećete sa njima ljubav punu ludila.

OVAN

Kao vatreni znak, Ovan ima urođenu sposobnost da zrači mnogo energije. Osim toga, njime vlada Mars, crvena planeta koja može stvoriti višak strasti. Eksplozivna priroda ovog znaka pokazuje da nije uvek voljan da se “primiri” ako nije s nekim ko u njemu izaziva odgovarajuću strast. S partnerom sličnog temperamenta i težnji će doživeti ljubav punu eksplozija.


BIK

Bik je verovatno najromantičniji znak Zodijaka. To je zemljani znak, koji odiše dubokom senzualnošću i fokusira se na fizički kontakt i zadovoljstvo. On je ujedno i fiksni znak, što pokazuje njegovu sklonost da istraje i da ne dozvoli da se plamen ljubavi ugasi. On može polako da uđe u vezu, ali, kada se jednom posveti, može da održava strast živom jako dugo.

Ljubavna slagalica: Koji horoskopski znak je idealan za vas

Najstrastveniji muškarci horoskopa- ŠKORPIJA

Ovaj znak je možda poznat kao najstrastveniji u horoskopu. I postoji razlog za to. Njegova intenzivna i divlja priroda je posledica njegove veze sa Marsom (tradicionalno) i Plutonom, dve planete koje su prvenstveno povezane sa strašću. Ono što Škorpija očajnički traži je dubina u odnosima i više je zainteresovana za trajnost nego veze za jednu noć. U većini slučajeva, on je brižan ljubavnik i izražava svoja osećanja sa intenzitetom. Ako, u stvari, ima odgovarajuću partnera, onda će dugo igrati na kartu strasti i seksualnosti.

Najstrastveniji muškarci horoskopa- JARAC

Jarac je prizemljen znak, ali može postati veoma senzualan kada je sa partnerom, posebno ako je pronašao pravu osobu. Možda je prilično zahtevan, ali kada jednom pronađe partnera koji ispunjava njegove standarde, može da uradi mnogo neverovatnih stvari. Postaje asertivan, strastven i ne suzdržava se sve dok uspe da je osvoji. I ne, njegova strast se neće smanjiti, naprotiv, sa njenim toplim odgovorom ona će se još više povećati.

Lepota i zdravljePeopleImages/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Opširnije