Patrik Dempsi je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu: Žene ga zavolele kao dr Šeparda

od strane | nov 8, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Kada su mu tek saopštili, bio je šokiran

Foto: Tanjug/AP

Patrik Dempsi je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu za 2023. godinu prema časopisu „People“, u utorak uveče u uživo emisiji Džimija Kimela.

Nakon dramatičnog razotkrivanja misterioznog čoveka sa naslovnice u izvođenju Džimija Kimela i njegove publike, Patrik je prihvatio svoju nagradu. Dok je publika postavljala pitanja u pokušaju da identifikuje čoveka, Džimi je shvatio da su otišli baš daleko i da nisu ni blizu da pogode. Na kraju, neko je spojio tragove i shvatio da je u pitanju jedan i jedini dr „MekDrimi“.

Glumac (57), koga su žene zavolele u ulozi doktora Šeparda u seriji „Uvod u anatomiju“, nakon što je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu, izjavio je da mu je drago što ovo priznanje prima baš u ovom periodu svog života.

Kada su mu prvi put saopštili da će biti sledeći najseksepliniji muškarac na naslovnici „People“, Dempsi je rekao:

– Bio sam potpuno šokiran, a onda sam počeo da se smejem, kao, ovo je šala, zar ne? Uvek sam bio deveruša! Potpuno sam zaboravio na to i nikada nisam ni pomišljao da budem u ovoj poziciji. Dakle, moj ego je dobar  – izjavio je on u emisiji.

Drago mi je da se to dešava u ovom trenutku mog života. Lepo je što sam dobio priznanje, a svakako moj ego ima malo udaraca, ali mi ovo daje platformu da ga iskoristim za nešto pozitivno – rekao je Dempsi za američko izdanje.

Patrik je stekao slavu 90-ih kada se pojavio u sitkomu „Will & Grace“. Nakon toga je dobijao povremene uloge, uključujući mladog Kenedija u mini-seriji i detektiva Kinkejda u „Vrisku 3“. Odatle, Patrik se preselio u carstvo Diznija, glumeći u filmu „Enchanted“. Međutim, „Uvod u anatomiju“ kontinuirano ostaje serija sa kojom ga najviše povezuju.

(Ona.rs)

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Brajović: Cveja je tu, i dalje je prisutan, živi on tu sa nama, na ovoj sceni

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Opširnije