Ovo je njegov trijumf: Suprug javno izneo sve tačke predbračnog ugovora, Jeleni je ovo strogo zabranjeno

od strane | jul 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Predbračni ugovor Jelena Karleuša nije potpisala pre venčanja sa Karićem

Jelena Karleuša i Bojan Karić razveli su se 2005. godine nakon samo šest meseci braka. Po rekordnosti ovo je bio najkraći estradni brak a o razlozima kraha ljubavi nikada nisu otvoreno govorili.

Pročitajte Lepe vesti na Vidovdan, Karleuša trudna – Duško Tošić konačno na fotografiji kao budući tata FOTO

Ata images

Od informacija koje su kružile Bojan je potvrdio samo to da su pravne formalnosti obavljene za nekoliko dana, da je burmu skinuo čim se razveo i da je tada doneo odluku da sa bivšom suprugom više nikada ne razmeni ni reč.

Sin Sretena i Slavice Karić o razvodu je pričao samo jednom, u intervjuu za Gloriju. Na početku je naglasio da je sa Jelenom Karleušom planirao da provede život, naveo je Hello!.

Pročitajte Konačno srećni i nasmejani – Jelena i Duško Tošić sa ćerkama uživaju u Dubaiju, ljubav je pobedila FOTO

Foto: Printscreen youtube

‒ Ne bih se ženio da nije bilo tako. Sve je funkcionisalo lepo dok se neke stvari nisu desile. Šta je bilo bilo je, na to sam stavio tačku i živim svoj život.

Na pitanje – da li je razočaran, odgovorio je:

‒ Ne, meni je dve godine bilo lepo i ne kajem se. Bilo mi je teško u početku, neke stvari nisam mogao da razumem, a onda sam se pomirio sa svim što se dogodilo. Presekao sam i sad živim super. Zadovoljan sam, izlazim, radim i uživam. Kad na nešto stavim tačku, okrenem drugi list i više se ne vraćam. Sad idem dalje.

Pročitajte Sve je propalo i nestalo u trenu – Jelena Karleuša potvrdila da je definitivno kraj, Duško se neće oglašavati FOTO

Ata images

Dok su bili u braku, koji nije dugo potrajao, sa Jelenom je živeo u stanu iz koga su se oboje iselili posle razvoda.

‒ Sad živim u drugom stanu. To je privremeno, dok se kuća ne završi. Počeli smo renoviranje u bračnoj idili, planirajući decu, ali sam sve to zaustavio i zadao glavobolje arhitekti i enterijeristi, pošto će sada biti više momački stil, opuštenije i veselije ‒ otkrio je Bojan Karić i demantovao da je Jelena pre venčanja potpisala predbračni ugovor kojim se obavezuje da neće tražiti ništa od imovine.

Pročitajte Prvi brak ga je razorio, drugi preporodio – Ovako danas izgleda bivši muž Jelene Karleuše FOTO

‒ Nije bilo ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lepo živim i imam za sve što je potrebno. Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo da bude u braku sa mnom, da rodi bar dvoje dece. To je logično, tako sam vaspitan. Ne može posle tri dana da dobije kuću i ode. Ako je sa mnom, ima zaista sve.

Bojan je indirektno istakao da je Jelena već tada bila zvezda i da je sve mogla sebi da priušti i zaradi. Doduše, to se svkako znalo budući da je njena popularnost već tada bila u samom vrhu!

Jelena je imala i ranije, a sama može da zaradi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo.

U to vreme jedan od najbogatijih momaka za ženidbu u Srbiji, pa i regionu, priznao je da vrlo brzo shvati da li ga neka žena „juri“ zbog novca.

‒ Imam način da to saznam, ali ne mogu da otkrijem.

Kao što je poznato, Bojan Karić je emotivnu i porodičnu sreću našao uz Mašu Nikolić, sa kojom se venčao 2009. godine, a u braku su dobili blizance Teodora i Taru.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Ivan Vučićević

Pročitajte i…

Opširnije