Ovo je mučenje, ne možemo više ovako: Mira Antonović zgrožena Ilićevim potezom, evo šta je uradio Devinu

od strane | okt 16, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Suđenje Mire Antonović i Miroslava Ilića bez kraja

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović stigla je ispred Palate pravde na zakazano ročište, kao i Miroslav Ilić, koji je žurno ušao u sud. Mirjana se godina sudi sa pevačem zbog dokazivanja očinstva za njenog sina Devina, što pevač ne želi da prizna. Ilić je ponovo razočarao Devina.

Ona je pre suđenja istakla da su joj ročišta i dolasci u Srbiju postali veoma naporni.

Rajko Ristić

Suđenje Mire Antonović i Miroslava Ilića uvek ostavi gorak ukus

– Ne smem da pričam. Samo mogu reći da je ovo cirkus. Sve je već utvrđeno, ceo svet zna da je Devin sin Miroslava Ilića. On to zna, sud to zna, cela Srbija – rekla je ona i dodala:

– Čemu ovo maltretiranje? Ja ne znam zašto. Sve ovo me umara, ja svedoke moram da dovlačim iz Amerike, moram da ih molim da dođu… Veliki je put, veliki trošak. Ne znam koji je cilj. Za mene je jako konfuzna situacija, prenosi Blic.

Podsećanja radi, pre nekoliko dana naše novine SVET pisale su o navodnoj Devinovoj odluci.

Bojan Vuković

Devin je postao otac prelepe devojčice Eve, a kako saznajemo od suđenja sa Miroslavom Ilićem digao je ruke i razočaran obećao da svom detetu neće ni ispričati ko joj je deda.

Pročitajte Ne zna se ko je bio emotivniji, Miroslav ili Devin – Ilić upoznao vanbračnog sina, Mirjana opisala detalje susreta

– Gadi mi se čitav ovaj proces. Mi- roslavu najverovatnije odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa odavno bi se završila. Ovo je sve neshvatljivo. Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni više nije potreban otac i zahvalan sam što sam uvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika. Ali, zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo vezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju. Teško mi je palo to razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao – poručio je Devin pisao je novi SVET.

ATA images

Iako i Mirjani teško pada ova nepravda, borbi koju vodi ne vidi se kraj. Devin je odustao, ali ona nikada neće i boriće se sama da dokaže da je istina sve što govori sve ove godine. To duguje i sebi i svom sinu, ali i svim ženama koje vode iste ratove. Miroslav je u poslednjem obraćanju javnosti istakao da Devin ima samo jednog oca, ali da to nije on.

Pročitajte Mirijana Antonović kroz suze saopštila sudsku odluku: Otkriveno da li su Miroslav i Devin otac i sin

– Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina… 

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije