„OVO ĆE BITI TREĆI SVETSKI RAT“ Kristina snimala odnose sa ljubavnikom i sve poslala njegovoj ženi, usledio je NEVIĐENI HAOS

od strane | avg 1, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Kristina (30) proglašena je krivom i osuđena za nametljivo ponašanje prema supruzi i ocu svog ljubavnika.

Komentara 3

Foto: shutterstock

Kristina je snimala odnose sa ljubavnikom

Prema presudi, od februara do septembra u Zagrebu je često slala poruke supruzi svog ljubavnika i „vređala je da je ružna, debela, da je jadna i slala joj SMS poruke u kojima se preti da će videti šta sledi, da će to biti treći svetski rat“.

Pored toga, poslala je supruzi i majci fotografije pornografskog sadržaja sa svojim ljubavnikom, dolazila je na adresu supruginih roditelja, gde je pokušala da razgovara sa njenim otcem, koji ju je izbacio.

Njenoj majci predstavila se kao supruga muža njene ćerke, pozvala je ostale članove njene porodice i poslala nekoliko SMS poruka njenoj sestri. Zbog toga je žena svog ljubavnika osećala strah za sopstvenu bezbednost, kao i za bezbednost članova svoje porodice, kao i osećaj uznemirenosti i anksioznosti.

Od februara do maja u Zagrebu, Kristina je često slala uvredljive SMS poruke ocu svog ljubavnika, u kojima je „vređala njega, njegovu suprugu i njihovog sina i ostavljala komade papira na ulici njegovog prebivališta i okolnim ulicama na kojima je pisala za sina da je imao vanbračnu decu“.

Kristina je tokom istrage sve priznala. Ona se pravdala da je njen ljubavnik „otac njeno dvoje dece koje nikada nije priznao, pa su otišli ​​na DNK analizu, a on za njih ne plaća ni alimentaciju“.

Proglašena je krivom i osuđena na godinu dana uslovno.

(Danica.hr)

Opširnije