Ovih deset stvari u spavaćoj sobi nisu nimalo dobre za seks

od strane | nov 15, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Poteškoće u spavaćoj sobi ne moraju nužno biti uzrokovane odnosom između dvoje ljudi – na njih mogu uticati i faktori poput mobilnog telefona i lošeg svjetla i više nego mislite.

Ovih 10 stvari mogu loše uticati na seksualni život:

1. Mobilni telefon – trebalo bi da se posvetite osobi s kojom ste u krevetu, a ne surfovanju i odgovaranju na poruke, piše 24sata.hr.

2. Televizija – ako želite seks u krevetu, televiziju ograničite na dnevnu sobu. Ovako ćete se ulijeniti, gledati filmove i zaspati, a od akcije neće biti ništa, piše Prva tv.

3. Prljava posteljina – nimalo seksi, pogotovo ako ste sami i želite ozbiljnu vezu. Svako ko to primijeti sigurno će razmisliti da li će se vratiti u vaš krevet.

4. Gomila veša – nije nimalo privlačna jer će vam samo odvući misli od partnera.

5. Boja zidova – jedna britanska studija pokazala je da ljudi, čije su spavaće sobe obojene u sivo, imaju najmanje seksa. Najviše seksa doživljavaju oni u ljubičastim sobama.

6. Tragovi bivših – bilo kakvi ostaci iz prethodne veze mogu da budu veliki ubica vašeg seksualnog života ako potencijalni partneri to vide.

7. Neprijatni mirisi – što soba gore miriše, to su šanse za seksom manje. Logično. Provjetrite sobu, promijenite posteljinu, zavjese i upalite mirisnu sveću.

8. Pogrešne stvari na noćnom ormariću – zamislite da na njemu držite sliku svoje mame i vaša buduća djevojka je ugleda u strastvenom trenutku. Sigurno joj neće biti prijatno. Učinite spavaću sobu oazom za spavanje i maženje, sve ostalo premjestite u neku drugu prostoriju.

9. Loša umjetnost – umesto dosadnih pejzaža izaberite sliku koja je uzbudljiva, dinamična i djeluje nadražajno na čula. Takođe može biti pejzaž, ali ne dosadan.

10. Fluorescentna svjetla – često nisu prijatna, niti išta izgleda lijepo pod njima, niti vidite normalno. Ne treba govoriti da nisu ni malo seksi.

Opširnije