Ovaj skromni dečak izrastao je u lepotana: Ovako je Tošić izgledao pre nego što je stekao novac i slavu FOTO

od strane | avg 10, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Duško Tošić kao dečak izgledao je potpuno drugačije nego sad

Fudbalski menadžer Duško Tošić već godinama važi za jednog od najzgodnijih muškaraca iz javnog života. Međutim, nije uvek izgledao onako kako danas izgleda.

Pročitajte Prva ljubav zaborava nema – Duško Tošić više ne krije da joj se vratio, a fotografije iz Turske sve govore FOTO 

Instagram

Poznato je da je još uvek zakoniti suprug Jelene Karleuše odrastao u selu Orlovat u divnoj porodici, koja je ostala skormna i kad je Duško dostigao svetsku slavu. S obzirom na to da se rano posvetio fudbalu, Tošić je bio primoran da se još u detinjstvu preseli u učenički dom u Zrenjaninu, jer je jedino tako svakodnevno mogao da prisustvuje treninzima.

Pročitajte Duško priznao da očekuje sina – Karleuša i ćerke sve saznale iz medija, a njegove reči su ih rasplakale 

Instagram

Njegova upornost i talenat doveli su ga iz Zrenjanina preko Crvene Zvezde do Nemačke, Kine, Turske… Međutim, on se i dalje seća svojih početaka o kojima rado govori. A, kako je tada izgledao svedoči i jedna fotografija iz detinjstva na kojoj je Duško u dresu zrenjaninskog Proletera.

Pročitajte Duško presrećan što je porodica uz njega, ljubav je ponovo tu – Jelena i ćerke nikad lepše FOTO 

Instagram

Ono što je primetno je to da je Duško Tošić kao dečak izgledao znatno drugačije, te da ga skoro ne bismo ni prepoznali da ova fotografija nije osvanula upravo na njegovom Instagram profilu.

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije