Odustali od razvoda, pa oduševili divnim vestima: Saši i Neveni Joksimović danas svi čestitaju, ljubav je pobedila

od strane | nov 10, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Saša i Nevena Joksimović slave ljubav

Saša Joksimović letos je iznenadio javnost objavom da se razvodi. „Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment.”

Boško Karanović

 

Mediji su istog časa preneli vest, a onda je glumac odlučio da objasni o čemu se radi.

– Napravila se priča o razvodu preko Instagrama. Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine. Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: ‘Izvini se, inače sad stavljam na stori.. Moj telefon se razbio i ta objava je visila dva sata bez preke potrebe – rekao je Saša za Story.

Pročitajte: RAZVODI SE Saša Joksimović! Glumac se obratio zvaničnim saopštenjem – Dosta je bilo, Nevena!

Da je sve bila samo mala šala, potvrđuju i fotografije sa zajedničkog putovanja. Saša, Nevena i Ilija u oktobru su uživali u Rimu, odakle su pratiocima na Instagramu slali idilične razglednice. Osmesi na njihovim licima govorili su sve što treba da se zna.

Instagram

 

Možda su lepim putovanjem u „Večni grad” želeli da obeleže i 15. godišnjicu braka, koju danas slave. Ako je verovati Instagram storiju, Saša je suprugu izveo u jedan lep restoran u srcu Vračara.

Instagram

 

Saša i Nevena Joksimović zajedno su još od srednje škole. Odolevaju iskušenjima, uspešno rešavaju bračne zagonetke, a ljubav je iz godine u godinu sve jača.

„Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene”, otkrio je jednom prilikom mlađi brat Željka Joksimovića.

Privatna arhiva

 hellomagazin.rsBoško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije