Od njihove svađe tresao se Titel: Veljko priznao da ne govori sa Bogdanom, sve se katastrofalno završilo

od strane | avg 5, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Veljko i Bogdana brak održavaju humorom

Bogdana i Veljko Ražnatović godinama uživaju u svojoj ljubavi i braku daleko od medija i javnosti. Sreću i mir pronašli su u njenom rodnom Titelu, a meštani o njima imaju samo reči hvale.

Pročitajte Željko i Krstan vrište od sreće – Bogdana i Veljko na moru otkrili da se ljubav uvećava FOTO 

Foto: Instagram

I kada pristane da govori za medije, bokser uvek sa zadovoljstvom i širokim osmehom govori o svojoj lepoj supruzi. Da li zbog toga što je muž toliko hvali ili zbog svoje nenametljivosti, tek Bogdana je postala omiljena srpska snajka. Veljko i Bogdana brak smatraju svetinjom, te od prvog dana i jedno i drugo čine sve kako bi on što bolje funkcionisao. A, Ražnatović je na svom Instagramu otkrio i da je za dobar brak veoma važan i humor.

Pročitajte Veljko Ražnatović u problemima – Bogdana saznala za njegovu vezu sa pevačicom, godinama im je dolazila u kuću

Ata images

Naime, on je na svom Instagram profilu podelio snimak bosanskog komičara koji prepričava dogodovštine iz svog bračnog života:

– Sa ženom ne govorim, ne znam hoću li ustati na vreme, te sam joj sinoć na papir napisao: „Ženo, probudi me sutra u šest sati, moram na televiziju“ Ust’o ja jutros, pola devet. Doduše na stolu stoji papir, piše: „Ismete, šest sati je ustani, zakasnićeš!“– ispričao je u živom programu Ismet Horo, a po svoj prilici reklo bi se da se Veljko sa njim poistovetio.

Pročitajte Prvi intervju – Bogdana konačno otkrila istinu o Veljku i njihovom braku, evo kakav je on zaista 

Bojan Vuković

I ako dođe do svađe u braku popularnog para, jasno je da bi Bogdana nesuglasice rešila baš na ovako duhovit način, jer bivšu košarkašicu nikad niko nije čuo da je povisila ton.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: INFORMER

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije