Nikad nije kasno: Umesto za unuke, Melina i Haris spremni za treće dete, pevač sve potvrdio

od strane | avg 11, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Porodica Harisa Džinovića uskoro će možda da se proširi

Haris Džinović je taman poverovao ćerki Đini da nije ostavila dečka fudbalera zbog njegovog druga poznatog repera Vojaža, kad su priče o zabranjenoj ljubavi sad opet krenule. Njih su, tvrde upućeni, odale fotogafije na Instagramu gde je Đina aktivna iako to njen otac ne odobrava.

Pročitajte Haris Džinović osramoćen kao nikad – Ćerka napravila ogroman dug, pa pobegla, ali to nije sve 

Foto: Ata images

– Uzmu mobilni u ruke i on ih vaspitava. Mobilni je glavna stvar u smislu edukacije. Evo, kod mene sedi u sobi i ne izađe po ceo dan da vidi šta mi radimo. Shvatam ja da stariji ljudi i roditelji nisu interesantni, to je bilo i kod nas. Jedva smo čekali da im vidimo leđa. Međutim, ima i drugih stvari, ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti. I onda ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan – objasnio je Haris razočaran što decu danas vaspitavaju društvene mreže.

Pročitajte Navalio na Đinu kao blesav – Ćerka Harisa i Meline ponovo zadaje glavobolje, evo s kim se javno ljubila FOTO

Foto: Rajko Ristić

– Provokacija ima raznih vrsta, ne mogu je sprečiti, mogu da kažem nešto pa da se posvađam sa njom – priznaje Haris, ali za razliku od prelepe ćerke Đine, sin Kan sluša oca, pa ne voli da se eksponira iako svojim izgledom i te kako privlači pažnju. Ipak, naslednici su bili fer prema roditeljima, pa nisu prokomentarisali Harisovu nedavnu izjavu sa kojom se i Melina složila:

Pročitajte Fotografija koju su čekali milioni – Haris Džinović uslikan bez šešira, izgleda kao drugi čovek FOTO 

Bojan Vuković

– Spremni smo i za treći svetski rat, što ne bismo bili i za treću bebu. S obzirom da sam prvo dete dobio u 52. godini, sad mogu i u stotoj – rekao je Haris.

Porodica Harisa Džinovića uskoro bi mogla da postane bogatija za još jednog člana ukoliko reči legendarnog pevača nisu bile samo šala.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije