NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi će želeti promene, Jarčevima se popravljaju finansije

od strane | avg 26, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Foto: Unsplash

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ovan

Posao: Ove nedelje vam je akcenat na sklapanju važnih saradnji. Diplomatski ćete odreagovati. Sva energija vam je usmerena ka svakodnevici i poslu. Menjali biste nešto, ali nije vreme za to. Ne brzajte.

Ljubav: Na emotivnom polju želite sve ili ništa. Budite strpljivi i sve će biti kako treba. Ako ste u vezi, partner može biti nervozan, zato mu budite podrška.

Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju može vam biti osetljiv stomak.

Bik

Posao: Može doći do pada energije. Morate biti istrajni u svojim ciljevima. Na trenutke mogu se javiti blokade, a ubrzo vam predstoji uspeh. Obratite pažnju na potrošnju novca.

Ljubav: Na emotivnom planu svima koji nisu u vezi javiće se mogućnost da vam se neko iz vašeg bližeg okruženja dopadne. Zauzeti, ako je bilo problema u odnosu, situacija se popravlja.

Zdravlje: Moguću problemi sa digestivnim traktom.

Blizanci

Posao: Puni ste energije i bićete aktivni ove nedelje. Svi koji se bave privatnim poslom ili radom od kuće mogu imati manjih poteškoća u komunikaciji sa saradnicima. Ostali, nije vreme za promene. Finansije su vam dobre.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju, slobodni se mogu zaljubiti, ali i biti u nedoumici između dve osobe. Odabraćete pravu osobu za vas.

Zdravlje: Možete biti podložni alergijama i virusnim infekcijama.

Foto: Unsplashed

Rak

Posao: Vraća vam se koncentracija, bićete fokusirani i zadovoljni svojim radom. Možda ćete poželeti da menjate nešto, ali nije trenutak za to.

Ljubav: Na emotivnom polju slobodni mogu očekivati poneki flert, ali ne i ulazak u ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju, mogući su problemi sa koštanim sistemom.

Lav

Posao: Odlična nedelja, budi vam se pokretačka snaga, vi ćete dosta pozitivnije sagledavati trenutne okolnosti. Kada su finansije u pitanju, konačno možete malo da odahnete.

Ljubav: I na emotivnom polju će se mnoge stvari iskristalisati. Slobodnima sledi moguća pojava partnera na kraćem putu, preko prijatelja ili na poslu. Zauzeti imaju odličan odnos sa partnerom.

Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju može doći do naglih promena u raspoloženju.

Devica

Posao: Sunce je vašem znaku, vraća vam se vitalnost i energija na poslovnom planu. Predstoje vam zadovoljstva, ali kao i za mnoge, i za vas nije vreme za nove poduhvate. Možda se vratite na stare poslove, a svi koji sarađuju sa inostranstvom mogu očekivati prosperitet.

Ljubav: U ovoj nedelji neće vam biti fokus na emocijama, želećete na trenutak da se osamite. Zauzeti, mogućnost ulaska u tajnu vezu sa osobom koja živi dalje od vas.

Zdravlje: Osetljiv želudac.

Opširnije